torsdag, mars 01, 2007

Morr. Fräs. Mutter.

Sitter och tittar på den urtramsiga (och tyvärr, insåg jag till min stora besvikelse, också Nick Cassavetes-skrivna) Justin Timberlake-videon med Scarlett Johansson och konstaterar för jag vet inte vilken gång i ordningen att Scarlett måste vara en av filmvärldens absolut mest tråkiga människor. Till och med Renée Zellweger verkar roligare.

(Jag har precis skrikit okvädningsord och skrattat rått mot teven åt Beyonce respektive Mick Hucknall. Tydliga tecken på dåligt humör. Det kan ha att göra med att jag såg Norbit i morse. Det kan ha att göra med att mina hormoner är raving fuckin mad. Det kan ha att göra med att alla frågar när boken ska bli klar. Det kan ha att göra med att jag hade tänkt åka iväg nån vecka och koncentrat-skriva för att få den klar, men med saker och ting cooking kommer jag inte att hinna. Det kan ha att göra med att allting med boken vissa dagar känns som ett jävla nederlag i en brottningsmatch med mig själv. Det kan ha att göra med att jag inte sovit för att M legat och snurrat och snorat i ett frosskakande och snarkande paket i natt. Det kan vara en kombo av ovanstående.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

När man är på det där humöret finns det bara en sak att göra.
Lyssna på Tool. Högt. Funkar alltid för mig.

Johan Ahlin sa...

Scarlett Johansson, yummy! 40-årskris, jajamensan:)

uCj sa...

Att alla ska klaga på Renée Zellweger hela tiden, jag tycker hon harpresterat bättre än många andra skådespelare faktiskt. Men Scarlett Johansson tycker jag däremot inte är så bra som så många säger, det är väl snarare att de tycker hon ser söt ut eller nåt. Däremot så passade hon ganska bra in i Woody Allens Scoop. En rätt rolig film, inte märkvärdig, men smårolig på ett bra vis.

TeachGirl sa...

Norbit. Den måste ha varit riktigt kass. Jag har bara sett bioaffischen för den i Metro i morse och vände blad fruktansvärt fort.

Känner igen mig för övrigt. Även min M har hamnat i det där tillståndet av frossa och feber.

Jag gillar Scarlett i Scoop, precis som ovanstånde person skriver. Lost in translation är ju super, men det är ju i första hand p g a Bill Murray.

Slutligen, tack för filmerna! Fick dem igår. Det ska bli mig ett nöje att kolla genom dem.

Anonym sa...

Ja visst! Scarlet är ju jättetrist! Jag som trodde jag var ensam om att tycka det.. / Ma