onsdag, mars 28, 2007

påminn mig igen om varför jag någonsin gick med i StayFriends?

Alltså, jag har inte betalat en spänn till StayFriends, skulle aldrig göra det heller - även om jag då skulle få veta vad en gammal "pojkvän" jag aldrig ens pussade på munnen egentligen ville i sitt meddelande. Men när jag får mail av dem av typen

Emma, hur populär är du och var du i din klass?

och möts av en rankningslista på hur poppis alla är/var vill jag fan ha betalt. Mycket. Hej då StayFriends. Skulle gjort slut för länge sen. Kanske borde jag låtit en kompis göra det åt mig. Just for old times sake.

15 kommentarer:

Magnus sa...

Var kommer skiten från egentligen? Det sprider sig ju snabbare än spam och ingen vill erkänna att det var de som bjöd in en...

Elca sa...

Ja jag veeet, jag fick samma mejl. Tok-korkat. Jag funderar också på varför jag inte dumpat Stay Friends tidigare. Eller rättare: varför jag reggade alls från början. Och vilka, VILKA betalar för skiten?

Anonym sa...

Ja jag tänkte samma sak som du! Hur urbota iodiotiska kan de eentlilgen vara där?

miasworld sa...

Skönt att man inte är ensam om att bli irriterad! (för övrigt stämmer det skitdåligt - jag är enligt StayFriends nr 26 av 69 på populärlistan i min skola. Lite lustigt med tanke på hur opopulär jag var...)

eff sa...

Typ negativ kontraktskrivning?

Ring advokat och spela A Boy Named Sue under tiden. Sväda och verk. Minst en miljon.

E sa...

Det är sjuukt störigt! Registrerade mig i ett svagt ögonblick för många år sedan och har ångrat det hårt sedan dess. Försökte dumpa dem på alla sätt men får fortfarande upp dem när jag googlar mig själv (som vi alla gör regelbundet, lika bra att erkänna). Samma sak med Dina Grannar. Trots mina eviga påtryckningar att jag vill gå ur står det fortfarande "snäll student kan göra trädgårdsarbete.." Gamla synder bleknar visst aldrig.

Emma sa...

Det verkar fan omöjligt att avregistrera sig. Jag tänker lura systemet och ange en annan mailadress som de ska skicka sina fåniga mail till. Cunning huh?

Skulle vara intressant att veta hur många medlemmar de förlorar på ett så här urbota korkat utskick.

superkryp sa...

Skulle vara intressant att veta hur många medlemmar de förlorar på ett så här urbota korkat utskick.

För få är jag rädd... :(

Byggaren sa...

Fick också detta mail och det kändes lite som brännbollsscenen i Klassfesten. Ganska underhållande faktiskt att tillhöra "byket" igen.

tim sa...

Och här gick jag och trodde att jag var den enda som fann det där intressant. Men det är faktiskt rätt roligt på sitt sätt att läsa sakerna de skriver på sin sida.

"Var inte besviken om du har fått få poäng. Våra värden ska inte tas för allvarligt, hur omtyckt du är idag eller var under skoltiden kan vi bara mäta mycket grovt. Kanske är det bara få som är registrerade på din skola eller få av dem som är registrerade som är aktiva. Kanske är du själv väldigt aktiv på vår sida. Detta kan också ge ett felaktigt intryck då vi bara räknar när andra har tagit initiativet och skickat dig ett meddelande.

Om du vill förbättra ditt värde har vi några tipps:"

det finns tre men nr.2 är bäst;

"Var poetisk. Skriv en hälsning, en dikt eller personliga gamla minnen i dina gamla vänners poesialbum. Den andra kommer att glädja sig och återgäldar kanske tjänsten."

I min klass var visst den mest populära en person som inte ens gick i min klass. Thats neat.

Pappa Brun sa...

Jag vill inte verka dryg, men jag kan ju rekommendera att man har en lite mindre värd skräp-adress att ange när man ska regga sig på såna där sunkiga sidor som alltid begär att man ska regga sig.. Jag antar att "Klassträffen", som det hette från början, var en ganska bra idé.. Tills de fick hybris, bytte namn, och trodde att jag skulle betala för att få se vad gamla spöken hade skrivit i sina presentationer..

Blir ju rätt representativt också när en klass består av dem som gjort karriär, gift sig, skaffat villa i förorten och inte har någon annan att skryta om det för än sina före detta klasskamrater..

Fia sa...

Åå, jag håller helt med dig! Jag skrev nyss själv om det i all min ilska över att ha blivit påmind om hela popularitetsgrejen...god damn, och sen när de ger tips på hur man skall "öka sitt värde"!? Gah! Jag skall också dumpa Stay Friends.

Mvh

s sa...

haha, precis vad jag också gjorde. jag skickad ett uppbragt mail och bad att genast få slippa allt samröre, tyvärr svarade de bara ok, typ. men bra om alla som surat till går ur.

Dante sa...

Kände samma sak inför StayFriends »popularitetsmail«, och gick ur direkt. Under »Hjälp« kan man hitta info om hur man bär sig åt. Följ annars instruktionen nedan.

Hur man går ur StayFriends:
1) Gå till StayFriends webbplats och logga in.
2) Skriv in »http://www.stayfriends.se/austragen.php« i din webbläsares adressfält.
3) Följ instuktionerna på den sida som visas. Obs! Glöm inte att kryssa i att du inte vill ha utskick från StayFriends. Annars fortsätter de terrorisera din epostlåda.
4) Klart.

Emma sa...

Dante: Tusen tack för tipset!

Och "öka sitt värde"-grejen är så sjuk att man kroknar. Vilket jävla feltänk!