måndag, mars 26, 2007

ytterligare ett vårtecken

"Fotbollsmannen" som brukar sparka boll och lyssna på bärbar stereo på Plattan och Odenplan syntes idag med en hel kasse sprillans nya bollar.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Såg massa jeansshorts idag, men det är ju nästan föör tidigt.

Gustav sa...

Och så kommer förkylningen som ett brev på posten.

Zoe sa...

hihi, jag älskar sthlm:s alla original. löv them. de gör alltid min dag. vi har jehovas-damen, mannen med olivkvist i håret och grekisk flagga på ryggen, han som alltid springer runt i shorts (vinter som vår), han på stureplan med den enorma bandaren, m.fl, m.fl. vad vore sthlm utan dem?

Zoe sa...

förresten, damen, du har fortfarande inte antagit min utmaning vad jag kan se...

Martin Munthe sa...

Vad är det med svenskar och vårpsykosen som får oss att slita på oss shorts, t-shirt och thai-flipflops innan det ens finns löv på träden? Allvarligt?

Maria sa...

Jag vet, den kollektiva föreställningen om att vårsol = sommarvärme gör sig påmind som vanligt. Dessutom så är jeansshorts enligt mig hopplöst ute. Bara för att shorts över lag är hett i modesvängen så finns det ingen anledning att leta upp de gamla nittiotals-synderna i garderoben, eller?

Emma sa...

Fast hörrni, det ÄR ju väldigt varmt ute. Eller, är det jag som har klimakteriesvallningar redan? Men okej, shorts är kanske lite att ta i. (Här måste jag också erkänna att jag nog börjat tycka att jeansshorts är ganska snyggt.)

Zoe: Ohh, Jehovas-damen har jag nog missat. Var hittar man henne? Och jag såg att jag var utmanad av dig för några dagar sen - har inte hunnit läsa så mycket bloggar som jag brukar i veckan - och så började jag fundera på alla år som slutar på 2 och 7 och blev helt deppig. Inga roliga år. Hmmm. Får se om jag antar utmaningen.

Zoe sa...

alright, ingen fara ang utmaningen. men våren, nu är det faktiskt andra dagen. vi får väl se hur länge den håller i sig denna vecka...

Anders Dahnielson sa...

Fan vad jag saknar Stockholm, ni är ju ta mig fan bortskämda med både "Fotbollsmän" och "Svankvinnor"! Själv håller jag på att krevera här uppe på Småländska höglandet av tristess. Det lär, sägs det, dock finnas en dam som har för vana att gå i princip naken här på stan...

Emma sa...

Den småländska tristessen känner jag väl till. Ur den är jag kommen osv.
Tror att vi förutom de ökända Tattar-Jocke, Bög-Hasse och Conny Nöt hade en man som körde runt i Älmhult med bar underkropp. Såg honom dock aldrig.

Anonym sa...

Stackars bollmannen! Hans favvobolag är ju stängt...