torsdag, mars 08, 2007

Råsunda tur och retur

Åkte ut till Råsunda i morse för att se en pressvisning av Perfect Stranger. Möttes av ett Haha, den är inställd och ett hon som skulle varit här är och skriver kontrakt på en lägenhet, hoho och ett ja, Gunnar Rehlin ringde och sa att han inte kunde komma och jag tror inte att Cissi Renström Suurna heller kunde, så... Ja, nä. Jag, tjejen från Moviezine och killen från Värnpliktsnytt som stod där och väntade var väl inte så viktiga då. Morr.

--

Hursomhelst, jag såg Perfect Strangers med s för några dagar sen. Den var bra och riktigt obehaglig i ungefär en timme, sedan blev den helt ofattbart dålig i en handvändning.

10 kommentarer:

mattias sa...

Det är skillnad på folk och folk och Gunnar Rehlin.

Emma sa...

Don't I just know it.

Anonym sa...

Jag osa:de - och fick ett artigt svar som förklarade att visningen var inställd pga strul med kopian.

Misstänker att du inte gjorde det. ;)

/sam

Emma sa...

Sam: Jo, jag osade.

Anonym sa...

Hmm, märkligt. Nu blir jag alldeles misstänksam.
/s

Jakopp sa...

Fan, jag lackar på de lekmän som ställer EGM åh våran stackars utsända i skuggan av en man som bär ansvaret för folkmorden i Afrika åh en kvinna som sparkat Nils-Petter ut på baken. Åh för en lägenhetsskull. Nu har dom allt skitit ordentligt i det blå skåpet.

// Killen från MovieZine

Emma sa...

Ha ha, kah lackade också. Sen lugnade jag ner mig. Lite.

Jens Larsson, Värnpliktsnytt sa...

Yes! jag blev omnämnd i bloggen :D

Gunnar Rehlin sa...

Jag hade inte osa:t, jag visste om visningen, ringde och sa att jag skulle komma samma morgon och körde dit, hade precis kommit fram till SF när jag fick ett SMS som sa att det var inställt. Så det var bara att köra hem igen och börja folkmörda. Något måste man ju göra för att slå ihjäl...tiden.

Emma sa...

Ha ha ha! Vad roligt att du kom på besök i bloggen. :)