tisdag, mars 20, 2007

nyss på Tennstopet

Främmande, ganska packad man med porrpiska/hästsvans som nyss skrikit i sin mobiltelefon att människan i andra änden inte skulle komma i närheten av hans fastighet något mer: Was the Swedish meal good?
Jag och M: Eh... Absolut.
Mannen: Vem av er är det som inte pratar svenska? Är det han eller? (Pekar på M.)
Jag och M: Vi är svenska båda två.
Mannen: Åh fan.

--

Utförlig rapport om nya jobbet kommer. Eller nej, det gör det nog inte. Med tanke på att ett blogginlägg där jag i första hand skrivit om mensvärk citerades några gånger och ett annat inlägg tydligen sänt - jag citerar - chockvågor genom Filmhuset ska jag nog ligga lågt med den saken. Men jag kan säga så här: mitt kontor är lite av ett Office Space-kontor. Snart sätter de mig att jaga ohyra. Det är roligt.

7 kommentarer:

/M sa...

Mannen med hästsvansen ... det var inte finansministern? Jag kan mycket väl tänka mig honom som den typen som byter språk när han blir tillräckligt berusad :)

Army of me sa...

hahaha...hoppas inte att bossen är en "Office-Space" typ....eller.... det kanske kunde varit rätt kul ändå...jajaa, bara du inte får kontorsplats i källaren och tunghäfta. Censur är överskattat.
Ha det. Ciao.

Anonym sa...

Jag byter språk när jag blir packad.

Daniel sa...

Alltså du måste ju berätta vilket av dina inlägg som orsakade chockvågor genom hela bygget.

eff sa...

Du inser förstås att det är ett obligatorium med Scarface i lurarna på väg till jobbet minst en dag i veckan nu när du drog en Office Space-parallell...

Anonym sa...

Ja, chockvågor! Otroligt spännande, avslöja! Du behöver ju inte kommentera det (ifall de på SFI skulle ogilla det), men en liten hint kan du väl bjuda på?

Emma sa...

M: Nej det var det inte. Och det tror jag att vi ska vara väldigt glada för. :)

Army of me: Nej, inte so far i alla fall.

Daniel & anonym 2: Jag tror det mest handlade om det faktum att jag skrivit lite kryptiskt om Institutet i kombo med att det är omorganisationer i huset och tillsätts nya chefer här och där. De kanske undrade om någon blivit galen och tillsatt mig som någon slags högre chef. :)

Eff: Absolut!