torsdag, mars 15, 2007

Ghost rider

Alltså, trailern är så sällsynt dålig. Av den förmodat ofrivilliga skrattfesten man anat utifrån den märktes dock inte ett spår. Den var rolig. Frivilligt.

9 kommentarer:

fuxon sa...

Ha ha. Jag tyckte trailern var rätt bra. "I'm the only one wo can walk on both sides, I'm ghost rider". Det funkar, tycker jag. Såg den två gånger till och med. Trailern alltså, inte filmen.

Amandine sa...

Äsch, den ser rätt så skön ut i all sin meningslöshet (trots skelett-effekter ungefär lika flamsigt trovärdiga som på den gamla goda Evil Dead-tiden).

Steelwheels sa...

Jag vill höja ett varningens finger för Ghost Rider. Det en film som misslyckas på alla de fronter där filmer som Batman Begins och Spider-Man 2 mer eller mindre lyckades. Förvänta dig inga engagerande karaktärer, några speciellt hisnande actionscener eller ens minnesvärda replikskiften. Vissa kanske finner allvaret i de senaste årens superhjältefilmer irriterande, och för dem kanske Ghost Rider kommer som ett skönt avbräck. Därmot bjuder ju Ghost Rider på Sam Elliot till häst, och det är ju inte fy skam.

Emma sa...

Äh, jag gillade den. Och, jag tyckte nog inte att Batman Begins eller Spider Man 2 var så lyckade någon av dem. :)

Steelwheels sa...

Jag gillade Nicolas Cage bättre när han var zonkad biker som åt godis ur martiniglas än när han var Ghost Rider.

S sa...

Nic Cage kan ju förtöra vilken film som helst (särskilt de där han änvänder sitt "plågade" ansiktsuttryck mycket) men den här ska jag nog faktiskt se. Dumt så klockorna stannar lär det väl va, men går det upp en film på bio om en kille med en brinnande dödskalle till huvud som åker häftig motorcykel så går man och ser den. sådan är lagen.

Kristoffer Viita sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kristoffer Viita sa...

Vad var det du gillade Emma? Alltså jag kanske har missförstått, är det en komedi eller? För i sånt fall är det den smartaste komedi jag sett och förtjänar typ en fyra i betyg. Men jag tror faktiskt inte det, det är ju trots allt Daredevilregissören som är tillbaka. Och i varke Daredevil eller Elektra har jag kunnat ana en hint av Ironi. Är jag helt fel ute om jag förutspår storslam på Razzies redan nu?

Emma sa...

steelwheels: Jo, det gjorde nog jag också för det mesta.

S: Eller HUR?!

Kristoffer: För mig fanns det tydliga glimten-i-ögat-komedivibbar - men det kan ju bara vara jag förstås. Daredevil är absolut gjord av samme regissör - men här finns ingen stentråkig Affleck i huvudrollen. Och ja, han har skrivit Elektra - och den tyckte jag var helt okej. Men du har säkert helt rätt. Ghost Rider får säkert någon Razzie-nominering. Men precis som Lady in the water inte förtjänade sina, tycker jag inte att den här heller gör det. Min AB-recension av GR länkar jag till i mitt senaste inlägg. Read it and weep, bring it on och allt sånt :)