torsdag, mars 22, 2007

när katten är borta ligger råttan och sover och blir fet i soffan

Nytränad, nyduschad, nyäten (en burk ansjovisoliver, spenatpasta och en halvliter Phish Food), nytittad på Min granne Totoro, nysomnad och nyvaknad i soffan. Nyss Klaxons Take Over med Talking Head-videos, nu Spanking New Music på MTV2 och kanske Vogue eller Elle.

M är på en Joe Labero-show och bondar med sin mamma. Muaahahaha.

17 kommentarer:

Oskar sa...

Schysst att träna och sen käka glass! Det känns som de två tar ut varandra? Men det var kanske tanken, att kunna gotta med gott samvete?

Emma sa...

Jag gottar ALLTID med gott samvete. :)

Mattias S. sa...

Ben and Jerry glass är ju så jävla gott, men kostar ju apa! :)

Anders sa...

Visst är Totoro en av världens bästa barnfilmer? Astrid Lindgren på japanska.

William sa...

Ben & Jerry- glass är värd sin vikt i guld. Konstigt nog är den billigast på Hemköp vid T-centralen. Där kostar den 44:- (tror jag det är) för en halvliter. var det någon mer än jag som åt Half-baked innan den försvann? En blandning av Cookie Dough och Chocolate Fudge Brownie. Jag har aldrig ätit något godare. Har någon ätit nya smaken Vanilla Toffe Crunch?

Anna sa...

Har fått en ny rutin - att följa din blogg dagligen. I bland flera gånger :) Tänk att det är 13 år sedan vi gick i samma klass!
Hoppsa allt är bra på det nya jobbet.
Var rädd om dig
Anna

Emma sa...

Anders: Den var väldigt fin! Blev alldeles mushy.

William: Rent generellt är jag skeptisk till all glass som inte mest består av choklad - men jag har provat någon av deras sorter som innehöll chokladfudgebrowniedeg. Himmelsk, särskilt som det chokladiga var lite salt. Deras andra sorter känns lite för söta.

Anna: Vad roligt! Och ja, det ÄR helt sjukt att det var 12, 13 år sen man gick ut skolan... :)

William sa...

Jag håller helt med dig. Glass ska bestå av choklad. Jag skulle ALDRIG få för mig att köpa vaniljglass, då kan jag lika gärna äta oblat eller nåt. Men då måste väl du också vara svag för Rocky Road (som fanns när man var yngre, sen försvann den, nu har den kommit tillbaka igen i Carte d'or- serien). Jag sitter här och myser bara jag tänker på den kraftiga chokladsmaken och de stora marshmallowbitarna. Mmmmmmmm....

Emma sa...

Vaniljglass är okej om man kör galna mängder chokladsås på. Rocky Road var självklart en favorit, liksom GBs pinnglass Snacks. Eler vänta, hette den så? Rund, chokladglass, marshmallows, kolasås och jordnötter? Och så Magnum med mörk choklad runt chokladglassen. Ahhhhh.

William sa...

JA!! Snack! Den hade jag glömt. Fan vad god den var. GB borde återinföra den istället för den tråkiga Top Hat. Apropå chokladsås så kan man göra sin egen bestående av typ lika delar vatten, socker och kakao. Blir ljuvligt mörk och tjock. Sen häller man den varma såsen över glassen. Om det blir sås kvar efter glassorgien kan man ställa den i kylskåpet så att den stelnar, sen är det bara att äta den med sked. Good shit.

Anonym sa...

FET?????

Schaffer sa...

Tjena! Vi håller på och diskuterar på ett forum en händelse där det sägs att Clint Eastwood gör en cool grej med en cigarett. Vi undrar om du som vet en del om film känner till något om det här? Det är bäst att du läser själv hur diskussionen går: http://www.flashback.info/showthread.php?t=312142 Vet du möjligtvis hur det ligger till?

Pontus sa...

Top Hat är ju den bästa glassen någonsin!Nu är det bara den där "skruven" kvar..

eff sa...

I stället för Snack kan man kanske sno ihop egen vaniljglass och grovhacka ned Snickers i den?

Glassmaskin var ju värsta inneprylen tidigt nittiotal. Den petade väl ner bakmaskinen från tronen, tror jag.

Emma sa...

Anonym: Jag var inte så allvarlig.

Schaffer: Jo, jag läste den där tråden redan igår när den dök upp i min Statcounter - och jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa till. Blev också nyfiken på att se klippet - om det nu existerar. :)

Maila Orvar Säfström på hans svt-adress och kolla med honom - han brukar ha örnkoll på sådana saker, och har ju dessutom tillgång till SVTs arkiv om det skulle vara där Stina gjort intervjun. Lycka till! (Och maila gärna om ni hittar klippet!)

Pontus: Nejnejnej. De bästa är och har varit Triumf, Tip Top, Sandwich, Snack, Crispy och Magnum Choklad. Choklad-Cornetton som är ny för i år ser också galet god ut. Men den är än så länge otestad.

Eff: Jag tror att det skulle funka ännu bättre med snickers och konsums choklad/vaniljrandiga glass OCH kolasås plus chokladsås och marshmallows. Then we're talking. Eventuellt toppar man med en maräng, men det skulle kunna bli droppen som får knappgylfen att sprängas.

Anders sa...

Jag känner inte igen Snack, men Hemglass har en glassort som heter Smack. Den stämmer nästan in på er beskrivning: rund, vaniljglass med kolasås, chokladdoppad med pecannötter.

Emma sa...

Anders: Aha! Måste undersökas. Subtilt namntjuveri ändå. :)