onsdag, februari 07, 2007

Nr 44

En kompis tipsade häromdagen om att jag var med på en lista över "Sveriges 50 sexigaste personligheter" i tidningen Pause. Alltså sexigast som i "inte titta på" utan "inre egenskaper". Jag har mig veterligt aldrig befunnit mig på någon lista överhuvudtaget. Jag har däremot varit med i import/export-rutan i Slitz en gång för något år sen eller två. De ville byta ut mig mot en bikinimodell från Brasilien. Hursomhelst, jag köpte Pause på lunchen och upptäckte två saker:

1) det stod att jag "besitter encyklopedikunskap man inte kan låta bli att beundra" (oj, tack - men njä?), "är något av det mest läsvärda man kan hitta i bloggosfären" (tack, tack, vad roligt!) och att det jag skriver på något sätt skulle kunna liknas vid Linda Skugge (?).
2) att jag var nr 44 och att Orvar befann sig på nr 11.

20 kommentarer:

eff sa...

Skaffa polisonger och du når genast topp-10. Utan tvekan.

Kaptenen sa...

Att liknas vid Linda är väl inget bra?

Emma sa...

Eff: Ja, det är väl något drastiskt som måste göras för att jag ska få leka med de stora elefanterna i toppen. Det, och göra mig av med min dialekt. :)

Napalm: Bra och bra, tycker mest det kändes lite konstigt.

Anonym sa...

Det är inte polisongerna som är grejen, utan det extremlåga hårfästet. Inte så vanligt på den här sidan järnåldern.

Anonym sa...

fattar ni inte? det handlar ju om att ha en snopp!!!

Herr R sa...

Nummer 44 av vad då? 100? 1000? 45?
Frågan känns ändå relevant.

Jag ser verkligen inga likheter mellan dig och Skugge. (Det är en komplimang.)

Emma sa...

Av 50. :)

Anonym sa...

Sorry, men import/export-rutan låter ju som en skitkul idé!

Mona Seilitz toppar min lista över sexigaste personligheter just nu.

Anna Nio sa...

Grattis, grymt mycket mer värt att vara het på insidan än att vara en sån som hela mediasverige tycker är knullbar. :D

Anonym sa...

Bara nummer 44? Vad är det för idioter som har röstat?

Anonym sa...

nu börjar man undra lite vilka andra som var med på listan. var inte ledsen över att orvar kom högre än du, ni förtjänar båda att vara på listan. med polisonger=bra. utan polisonger=också bra. med snopp=bra. utan snopp=också bra. och glöm inte att du skriver en av de roligaste och klokaste bloggarna man kan läsa just nu.

Anonym sa...

Men hurdå "sexig personlighet"... eller framför allt: vad vill man göra med en sexig personlighet när man hittar den? Vill man hångla upp läcker-mindet ifråga eller vill man typ... utbyta menande blickar? Eller prata ismer? Liksom... vad kan du vänta dig för...perks?

Anonym sa...

Vilken bloggosfären menar dom då? Inte film väl?

Rollx sa...

Fick du ingel pokal av något slag ?. Eller en liten present ? av tidningen Pause.

Om det vore jag. Så skulle jag ringa upp tidningen. Och ge dom ett kontonr samt be dom sätta in vinstsumman där.

Självklart på skämt :). Skulle bara vara roligt att höra hur dom reagerade :).

Anonym sa...

Men du, vilken fantastisk tur att du inte blev utbytt mot en bikinimodell från Brasilien. Det här är ju rena fördomarna, men jag har en känsla av att bikinibloggen "shoot me while I'm happy" (som i "plåta mig när jag är glad") inte skulle nå upp till samma standard som den nuvarande.

Anonym sa...

Linda Skugge! Snacka om slag under bältet :/

Anonym sa...

Congrats! But 44? I would've said 25 ;)

Emma sa...

Tack, tack för snälla ord! Insåg förstås alldeles för sent att posten kunde uppfattas som komplimangsfiske - och det var inte riktigt meningen. :)

Josefine: Jag vet inte, folk som pratar ismer i tid och otid ger mig utslag. Men det kanske kan göras på bra sätt. Oftast inte med mig dock. :)

Anonym: Nej, den andra bloggosfären. Givetvis.

Anonym sa...

Jag hatar också ismer, mest för att jag aldrig kommer ihåg vad som är vad. Då blir jag mycket hellre upphånglad...

Jag blev mest nyfiken på vad en "sexig personlighet" kan resultera i för ägaren, i förhållande till... ett sexigt utseende, I guess...?

Anonym sa...

Helt klart top 25! Men snälla, lägg ner snacket om att Orvars elfte plats före Emma på den listan skulle ha någonting att göra med att hon är tjej. Visst, ett jävligt enkelt resonemang att ta till med så fort man känner sig missgynnad som tjej, men vad har man då för trovärdighet? Patriarkatets förtryck i all ära, men, come on you people!

Btw, jag personligen tycker Emma är precis lika duktig som Orvar på att tycka till- och formulera sig vettigt om andra människors arbeten.