lördag, februari 17, 2007

Hur göra parodi när verkligheten ser ut så här?

23 kommentarer:

Oskar sa...

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det känns nästan som om vi är med om något stort, något som folk kommer blicka tillbaka på om några år. "Minns du när Britney rakade huvudet?!"

Annars gillar jag reporterns fantastiska känsla för journalistik med läppstiftet på armen. Så att vi ska få en uppfattning om hur ett par röda läppar ser ut. Haha!

Också skönt med hennes "fans" som tycker att hon ser hemsk ut. Just en snygg uppbackning av sin idol.

Dexo sa...

Oskar: Fan du snodde min postning. Det är fan obetalbart när reportern visar läppstiftet på armen.
Men vad tycker vi om egentligen looken (förutom att värdera det som världsnyhet)?
I say you girl. It's not fashion, but at least it's fun.

Emma sa...

Oskar: Eller HUR?

Dexo: Håller med. Kanske inte så snyggt på just henne, men fuck you-signalen till världen som det faktiskt innebär när Britney rakar skallen är OVÄRDERLIG! Plus att rakade skallar brukar betyda nystart, vilket känns som en bra idé i största allmänhet.

viktor sa...

Nån mer än jag som tycker att Brittan ser så harmonisk ut nuförtiden, liksom tillfreds med sig själv.

Viktor Silfverhjelm sa...

Lugn. Britney har bara blivit normal.

Emma sa...

Viktor 1: Inte vad jag tänkt på, men then again, jag tänker inte så jätteofta på Britney.

Viktor 2: Huh? Enligt vilka normer då?

Anna Nio sa...

Jag tycker så synd om människan. Det kan fan inte vara lätt att ha en tonårsrevolt inklusive skakig sexdebut tio år för sent, och dessutom i offentlighetens ljus. Hoppas hon börjar göra hardcore eller något annat som "matchar" hennes nya rakade skalle. :D

Om jag var reportern skulle jag seriöst överväga ett kärriärbyte efter ett sånt här SCOOP. Fyfan vad illa att folk bryr sig så sjukt mycket om en sån sak.

Anonym sa...

Anna:
"inklusive skakig sexdebut tio år för sent"

Tio år för sent för vadå?

Viktor Silfverhjelm sa...

Ur omvärldens synpunkt har Britney blivit trashig. Själva har vi varit trashiga hela tiden.

Anna Nio sa...

Anonym: Meningen löd: "Det kan fan inte vara lätt att ha en tonårsrevolt inklusive skakig sexdebut tio år för sent, och dessutom i offentlighetens ljus.", vilket betyder att det inte kan vara lätt att ha en massa upproriska känslor när man är 25 istället för 15, när alla ens polare redan är way past det stadiet och man följdaktligen inte får så stor förståelse från dem eller omvärlden, och att DESSUTOM ha sina första sexuella upplevelser medan kameror fångar ens minsta move. En tonårsrevolt är oftast mer accepterad om den sker i tonåren, hence the name.

Quaddo sa...

Klassiskt fall av icke-nyheter från amerikatt....

eff sa...

Blir fan mörkrädd. En galnings apokalypsmumlande känns inte allt för långt från sanningen. Denna frenesi för ickehändelser. Illustrerandet var handleden sitter och hur en pussmun ser ut är ju talande. Tittaren tilltalas som den vore svårt efterbliven. Frågan är om efterfrågan är skapad eller äkta.

Annars tycker jag mest att Britney verkar väldigt, väldigt ensam.

oskar sa...

Emma: hehe, tror att "viktor 1" var lite ironisk.. (precis som silfverhjelm var igår ang powerpoint-presentationerna) ;)

Emma sa...

Ahhh, ibland går ironierna mig rakt över huvudet. :)

Eff: Jag fattar inte ens hur man kan MED att göra det där efterblivna inslaget som journalist. Och jo, hon verkar helt galet, galet ensam.

Johan Ahlin sa...

Eyewitnessnews, vilket jävla påfund, kommer vi att hamna där en "övertextandes" Katarina Sandström från aktuellt berättar om Tommy Körbergs Moppetrim. Puh

Linda sa...

Hennes nya frissa skapar visst lika stora rubriker som "Felicitys" gjorde när Keri vad hon nu heter i efternamn klippte av sina lockar för några år sen...

Om några år kommer folk att rodna, som betraktade detta som hett nyhetsstoff. Hoppas jag iaf.

josefine sa...

Jag tycker att det bästa är "Live"-fliken i hörnet.

eff sa...

Justfan, Keri Russell fick tillåmed skit för det från TV-bolaget, om jag minns rätt. Serien tappade tittare och allt möjligt. De e knas.

Minns att jag några år senare glodde på Felicity igen och insåg att det var byxkaptenen som styrt det hela vad gäller mitt tidigare tittande på skiten. Snooze city.

nyckfull.net sa...

Varför babblar folk om 'ickenyheter' här? Det här är ju stort! Det står liksom över 'skvaller'!

Reporterns rekonstruktion är helt konsekvent!

viktor 1 sa...

NEJ jag var inte ironisk!
alltså hon ser så nöjd ut på alla nya bilder, typ som att hon skiter i vad folk tycker om henne. den rakade skallen är ju, precis som emma säger, en fuck you-signal till världen. Härligt!

p. sa...

jag håller med viktor 1, tycker också att hon såg helt nöjd ut.
eh... men den där reportern, hon verkar rätt ensam och olycklig

p. sa...

sen är det väl humor också att en postning som har rubriken "hur göra parodi när verkligheten ser ut så här?" enbart får jättemånga helt seriösa svar som diskuterar skvaller som om det verkligen vore en nyhet

Emma sa...

Fast ju mer jag läser om den här grejen - måste erkänna att jag haft dålig koll på Britney på senaste - och ju mer jag läser om hennes sexskapader och rykten undrar jag om det här är ett första steg att komma ut? Det vore väl ändå nånstans en fantastisk nyhet?