måndag, februari 19, 2007

Eyewitness news - LIVE

En B-vitamin har hamnat på tvären i min hals.

--

Nu, skriva färdigt en bok och inte alls gå och se Apocalypto.

7 kommentarer:

Daniel sa...

Just för att undvika liknande incidenter tar jag alltid mina vitaminer i brusform. Det gäller att undvika de riskmoment i tillvaron som man själv kan påverka.

Hoppas den lossnade för den delen.

Emma sa...

Ah, good thinking. Jo, den lossnade efter ett tag. Eller smälte kanske. B-vitamin smakar verkligen inget vidare. Kanske den sämsta av alla vitaminer att få fastnad i halsen. Enomdan skulle varit godare tror jag.

Mats sa...

Har du några förväntningar på Apocalypto? Jag tyckte den var ganska dålig. Mycket snusk och väldigt mainstream i ett pretentiöst paket.

Malin Tångefjord sa...

Här sitter jag och surfar på Tångefjord (erkänner att även jag har lite att göra just denna minut..) och kommer alltså till din blog där min syster (åsa) skrivit om vår gemensamme bror (jens-honkas)! Jag har ett minne av dig från HAGANÄSskolan. Du räddade min dag då! Jo, det är sant.
Följande hände för..hmm.. ca..ojoj...12(!)år sedan:
Jag hade färgat mitt hår (rött), var grymt missnöjd och trodde att världen höll på att rasa ner på mig, när du vänder dig mot mig från en annan soffa i uppehållsrummet där vi sitter i varsitt gäng och säger; Vad fin du är i håret Malin.
En liten kommentar som jag alltså kommit ihåg länge - tack igen :)

Emma sa...

Mats: Inga alls faktiskt, har bara sett den intetsägande trailern och undvikt att läsa om den. Men lite nyfiken är jag ju.

Malin: Men oj! Nu blev jag faktiskt lite tårögd, på riktigt. Man ger nån en komplimang och så får man mail 12 år senare... Vad glad att jag kunde göra dig glad då i alla fall :) Ha det fint & hälsa Jens, jag hittade faktiskt ett gammalt kort från honom när jag städade häromveckan.

Quaddo sa...

"Eyewitness news - LIVE"

LOL!
"B-vitamin på tvären" har ju faktiskt mer nyhetsvärde en "Bald Britney"...IMHO.

eff sa...

VITAMINCHOCK!