måndag, februari 26, 2007

snark

Men herregud vilken katastroftråkig gala. Mäktigt förstås att se Marty smyga bakom kulisserna och kika ut när de vann Bästa Film, även om filmen i fråga inte alls är hans bästa, eller ens en av de bästa förra året. Mäktigt också förstås att se de tre amigosarna - Lucas, Spielberg och Coppola - dela ut Bästa Regi till samme Marty. Annars är väl det mest anmärkningsvärda att Babel inte fick nästan någonting. Och att Gunnar Rehlin satt i exakt samma ställning i 3,5 timmar.

Nu, skicka iväg en recension, sova. Räknar era svar i Oscartipset senare under dagen/kvällen. Jag fick ett rätt mer än förra året, hade 9 rätt om man räknade bland alla kategorierna och förlorade igen. (Räknar man bara dem jag tog med har jag ingen aning.)

8 kommentarer:

Riotbrain sa...

Ha ha vad hade du räknat med? En bal på slottet?

De där galorna är alltid tråkigare än att titta på färg som torkar.

Själv ägnade jag 3 minuter åt att lösa hela listan på Aftonbladet och titta på bildspelet från röda mattan. Thats it och det räcker.

Hade Jack Nicholson rakat av sig håret? Fan vad tufft.

Sov gott.

Petter sa...

12 rätt hade jag till slut...fuck va man känner sig mosig...jaja...nu ska jag pallra mig iväg till en föreläsning...jippi..zzzzzz...zz..z.

Anonym sa...

Men hur var Ellen? Varför säger eller skriver ingen om Ellen?

Carl Fredrik Holtermann sa...

Hm. 9 av 15. Fan ta Departed!

superkryp sa...

Jag hade bara 9 rätt. :/

...men viktiga 9 rätt. Ha ha.

martin s sa...

Emma, Babel vann ett pris, det för bästa ledmotiv. Men det är klart, Babel skulle fått mer.

Emma sa...

ha ha, jag hade sju rätt i mina egna utvalda kategorier, nio totalt. Förlorade bland gänget igår, bara ett fåtal bloggbekanta hade sämre än jag i mitt eget tips och i Göteborgstipset kom jag näst sämst. Förvisso var det bara den fd chefen över Göteborgs filmfestival som hade sämre - så jag var i gott sällskap. :)

Anders sa...

The Retarded - bästa film???

Babel är utan tvekan förra årets bästa film.