tisdag, februari 13, 2007

Hot Fuzz...

... var tyvärr en besvikelse. Jag hade av någon anledning fått för mig att jag skulle rulla runt på golvet, kissa på mig och slå mig på knäna av skratt. Men nej. Tänk Kopps med mer muskler, högre budget, mer vapen, mer låtsasblod och några fler lyckade skämt.

Måste se om Shaun of the Dead känner jag, har för mig att jag skrattade mig fördärvad.

12 kommentarer:

citronmuffin sa...

jag tror du är sveriges snyggaste människa. och med 99% säkerhet världens snyggaste filmkritiker. med världens skönaste r.

Petter sa...

fan va synd att hot fuzz inte levererade till 100%. kommer väl andå pallra mig iväg å se den när den väl har premiär. tar och serom spaced och shaun of the dead några gånger innan dess.

Ville Wonka sa...

NEJ! Gör inte såhär mot mig!!! JAG VÄGRAR TRO DETTA! NOOOooooooo....

Alvas Pappa! sa...

aj aj aj, får kolla för egen räkning

Anonym sa...

Tyckte du inte kopps var bra?=)

den är ju skön.. bättre än annan svensk film som kommit..

Hans sa...

Scenen i Shaun of the dead när de kastar frisbee med skivsamlingen och försöker hugga huvudet av zombiesarna i trädgården, den är rätt skön...

Emma sa...

citronmufin: nämen? vadan detta kärleksutbrott? :)

Anonym: Jo, den var ju charmig på sina sätt, men jag garvade inte direkt läppen av mig till Kopps.


Ni andra: Jo, ni får ju kolla för egen räkning såklart när den går upp i mars/april, men som sagt, dämpa förväntningarna...

citronmuffin sa...

men å, det går inte att förklara. du är snyggast. och har svartast hår. och har sådär blek och rosarosig hy och galet blå ögon och jag skulle vilja fota dig rakt framifrån mot en snövit vägg med en hård blixt och så skulle ditt hår skina och ögonen lysa och så skulle jag ta med bilden i min ansökan till fotohögskolan i gbg och få hundra kommentarer på min flickr (om du vill se - flickr.com/photos/egolego). ungefär så.

Emma sa...

Ha ha, tack! Hmm, jag blir nervös och konstig och stel framför kameror och blir inte så bra på bild - men det hade ju varit kul att kunna hjälpa dig komma in på fotohögskolan. :) Fina bilder!

Quaddo sa...

Hur mycket screentime hade Bill Bailey i "Hot Fuzz" ?

Anonym sa...

Tycker det är tråkigt att alla filmkritiker ska vara så "rätt" hela tiden. Det är en fredrikstragesjuka tror jag. Smarta formuleringar, de rätta senaste engelska uttrycken, som skymmer sikten. Klassklyftan mellan kritiker och publik har ökat markant de senaste fem åren!

Emma sa...

Quaddo: Inte jättemycket.

Anonym: Jo, jag tycker också att det är hemskt tråkigt att svensk kulturkritik är ängslig. Men i just det här fallet, vad menar du? Har du sett Hot Fuzz och gillar den? Håller du inte med mig, eller är det så att du förväntar dig mer av den?

Jag håller inte med dig, jag tycker att klyftan mellan kritiker och publik minskat betydligt - iom att yngre och yngre filmskribenter fått komma till.