torsdag, februari 15, 2007

Lovestory & 300

Låt er inte vilseföras/frånstötas av ovanstående poster - som är den mest fatala felmarknadsföring jag sett på länge - och gå och se Lovestory på Intiman. Som en film av bröderna Cohen i teaterform. Rafael Edholmsk galenskap, bra livemusik på scen, roligt och lekfullt. Inte en enda bar bringa så långt ögat når. Tror jag. Det är hursomhelst på intet sätt det ladies night-spektakel jag befarade.

--

300 däremot. Mycket sixpacks, slowmotion och läderkalsonger för pengarna. Mer säger jag inte. Eller ja, jag kan ju säga så mycket som att de som på förhand varit peppade av trailern kommer att älska den. De som inte har varit helt sålda kommer inte... att vara helt sålda.

9 kommentarer:

Petter sa...

skriker de fram varenda replik i 300? ser ut så i trailern iaf...hmmm..diggar millers bok så det blir väl ett besök till biografen för filmen

Quaddo sa...

Trailern såg ju väldigt snygg ut.
Detta ökar ju iofs risken för "utseende över innehåll".

superkryp sa...

Jag gillade nästan mest musiken i 300-trailern. (Nine Inch Nails!)

"Läderkalsonger" Ha ha. :)

Dexo sa...

Honey.
VARFÖR valde du att se den in the first place?!?!?!
Jag tror inte du befarade. Jag tror du längtade.

Emma sa...

Petter: Det skreks en hel del, ja.

Quaddo: Den är skitsnygg. DET är den.

Dexo: För att jag blev inbjuden till premiären, och för att jag jobbade med Rafael Edholm nyligen på en grej. Den där postern tilltalar mig inte riktigt. Ärligt. :)

Dexo sa...

Jag säger bara Guilty Pleasures.
Och - never underestimate the power of denial.

Emma sa...

Hmmm. I sådana fall ett mycket svårt fall av denial. Hade det handlat om Peter Sarrsgard (haha, freudiansk tangenttryckning), Ryan Gosling, Brad Pitt & deras hunkigaste kompisar på bilden, kanske. Men nu är det... inte riktigt det.

Dexo sa...

I would fuck them.

eff sa...

Hoho, man föreställer sig att Greger står bakom kameran och viftar med en lax eller kanske en purjolök.