måndag, januari 28, 2008

kort resumé över helgen

Fredag: Nöjesguidens Stockholmsprisutdelning. Var glad i hatten. Blev otroligt imponerad av Moto Boys lugn på scenen. (Ett tips! Se den fantastiska konståkningsfilmen Dreamscape som han gjort musiken till om ni får tillfälle! UPPDATERING: Björn tipsade i kommentarerna om att den till er stora lycka finns att se här. Missa inte!)
Lördag: Efter fyra timmars sömn hjälpte jag en kompis att måla väggar och skruvade ihop en byrålåda. Såg Billy Wilders One, two, three och var väl inte så imponerad.
Söndag: Efter fyra timmars sömn satte jag mig på tåget till Göteborgs filmfestival, sov djupt hela resan och drömde att jag glömde ett par dalahästformade, högklackade skor (!) på hatthyllan. Lyssnade på ett Cinemix om filmmusik och ljudläggning (som de öppnade med att visa det fantastiska fotstegsklippet från Point Blank), var med i en panel i ett vansinnigt luddigt Cinemix, träffade min vän Anja, såg Fighter och 8 kortfilmer. Tyckte hemskt mycket om Per Hanefjords Mellan oss. Nu, Rambo 3, inför recensionen av Charlie Wilson's War.

10 kommentarer:

Björn sa...

Moto Boy är grymt bra.

Dreamscape kan man förresten se här: http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?sortOptionArt527895=10&d=47225&a=527895&queryArt527895=dreamscape&b=s%F6k

Björn sa...

Hmm. Länken blev lite lång. Testa att klicka här istället.

Plox sa...

Stressig tillvaro.

Emma sa...

Björn: Tusen tack för tipset!

Plox: Nähä! LYXIG tillvaro. :)

SNy. sa...

Hej på dej du. Kom aldrig på den där jävla filmen. Men jag betade just igneom en dubbel-dvd som jag tycker att du ska importera- http://www.ifc.com/indiesex/.

Lev väl. Skicat med kärlek.

Anonym sa...

tyckte ivica zubaks kort film var grym! Den om kärlek i olika åldrar... visades som förfilm till en långfilm. minns inte långfilmen men minns kortfilmen :)

Emma sa...

sny: Tack snälla för tipset, ser ju galet intresssant ut!

Anonym: Den har jag missat! Ska kolla upp den.

anton sa...

http://www.imdb.com/title/tt1172533/ och som vanligt har de glömt klipparen på imdb =(

Emma sa...

Klipparen kanske borde skaffa sig ett konto på imdb och lägga till sig själv? :)

anton sa...

han står över sånt. dessutom tror jag det är mot deras regler.