fredag, januari 11, 2008

1969
Pappa skickade precis vidare de här fantastiska bilderna han fått från en gammal vän. Det är Geoff Laws som tagit dem. Den tunnelbanesittande mannen med hipsterlooken är min engelska pappa. Året är 1969.

--

Läs om intressanta dvd-släpp hos Hynek Pallas.

--

Och, så här när Tell me you love me ska ha premiär på Canal+, läs min gamla text om serien - och sex på film och teve i stort - på Weird Science.

12 kommentarer:

Jenny sa...

Härligt med gamla foton, och dessutom riktigt bra foton.
Att rota bland föräldrarnas 60-70-tals foton kan innebära många härliga bilder. Toodeloo.

Johan Ahlin sa...

Oj va han är lik Tobbe i TSOOL, din pappa alltså.

Borde du inte ha ett gig på tv4 om sex i filmer, NPS hade ju ett om hjältar häromkvällen, helt ok tycker jag, man häpnas över hur pigg han är trots sina 110 år.

Anonym sa...

pigg? Snarare gaggig och utan nån som helst koll. Jag tyckte det var direkt tragiskt att se. Det var ju inte direkt så att man lärde sig något nytt. Vad fick man egentligen ut av programmet, mer än att Nils petter är slut som filmkrtiker.

eff sa...

Gissar att din farsa skickade den första av bilderna till LL Cool J redan på 80-talet...

Burgus Las Vegas sa...

Har du sett Wristcutters a love story. Tyckte den var himla söt och bra..

apostworkorange sa...

bilderna är riktigt fina :)

Snökalven sa...

Snygga bilder!

Julia sa...

Jag var inte helt såld efter något avsnitt av Tell me you love me, och råkade säga till någon att det var lite som porr fast tråkigt, och han missuppfattade helt och började diskutera porr så jag fick inte förklara hur jag menade och orkade inte försöka just då.

Jag gillade din WS-text.

Emma sa...

Alla: Visst ÄR bilderna väldigt fina? Jag kan knappt smälta hur fina de är. De ser ut som något från en film, kanske Lucile Hadzihalilovics Innocence? Se den om ni inte redan sett den!

Johan & anonym: Har missat det där programmet och kan inte uttala mig - men det är klart att jag borde ha ett gig på TV4. :)

Eff: Straight outta London!

Burgus: Hmm. Jag var inte alls så förtjust i den när jag såg den på filmfestivalen förrförra året. Tyckte att den kändes typiskt indieknasig på ett ganska enerverande sätt, blandat med öststatsmelankoli. Men jag kanske borde ge den en chans till?

Julia: Tack för komplimangen! Ge TMYLM en chans till! Jag blev verkligen helt hooked på stubben!

Tomas_Timelock sa...

Hepp!

fyllde på med ytterligare uppslag för drömfabriken, under din senaste bloggpost med samma rubrik.

/tomas

Burgus Las Vegas sa...

Tyckte Inte Wristcutters var Sundance konstig. Utan behöll värmen, som ofta går förlorad när manus författare ska vara orginella/indie. Ni som ska se den , luras inte av trailern. Som målar upp filmen som någon skruvad komedi. Fin film..

Sarah sa...

Fantastiskt vackra foton!