fredag, december 01, 2006

Häxan


Jag hade inte sett den tidgare. Vilken film! Vilka ansikten! Vilket foto! Nunnor gone bananas! Djävulen i varje hörn! Livemusik framförd av Matti Bye. Gåshud!

--

Fick ett mail från StayFriends, det stod "Emma, dina klasskamrater i hög upplösning" och jag fick en snabb sekund för mig att mina gamla klasskamrater var i upplösningstillstånd.

5 kommentarer:

Hynek sa...

Ja, det var en riktig treat.
Och missa inte att Zita visar Buster Keatons Kanonfotografen imorgon (den 2:a) ackompanjerad av bland andra Bye.

superkryp sa...

När jag läste ordet StayFriends knep det till i magtrakten. (Och det berodde inte på du-vet-vad...)

Näe, att tänka på att träffa gamla klasskamrater - ens om de så vore i upplösningstillstånd - finns inte med på min önskelista något år. Burr.

Men nog blev det lite college- och/eller/lite av varje, i kombination, zombiefilmskänsla att tänka sig en hel skolklass i upplösningstillstånd. :D

nyckfull.net sa...

Hamnade på en timmes bussresa brevid en gammal klasskompis häromveckan. Varför vill folk utsätta sej för sånt där? Move on!

Emma sa...

Hynek: Det låter inte heller som något som får missas - tack för tipset!

Superkryp & Nyckfull: Nej, jag vet. Fast jag har en väldigt dubbel känsla kring det där - å ena sidan är jag väldigt nyfiken på vad alla har för sig, å andra sidan... ja, ni vet. De är ju människor som trots allt mer eller mindre format en till den man är. Och det gjorde de på både bra och dåliga sätt förstås.

Fredrik sa...

Shit, har den fortfarande osedd i bokhyllan...skärpning