onsdag, december 20, 2006

Ett i-landsproblem, absolut. Men ändå.

Har uppgraderat mig från en dammig skruttmobil utan några som helst egentliga funktioner - förutom att man kunde skicka sms och ringa på den, plus att den var ruskigt snygg att titta på - till en mobil som kan allt verkar det som. Utom att snooza i mer än 5 minuter per omgång.

(Passade också på att byta mitt abonnemang som av allt att döma härstammade från stenåldern. Jag har som förmodligen enda svensk ringt för 3.95 kr per minut dagtid de senaste åren. Jag är en idiot. De på kundservice skrattade åt mig.)

9 kommentarer:

Kapten Napalm sa...

Oavsett vilket abonemang du har så skrattar de hela vägen till banken...

Mattias sa...

Haha, ja, det är sjukt hur mobil abonnemangen ändras. Men om man inte personligen ser till att ändra ligger man kvar i stenåldersabonnemanget. Ändrade just mitt eget och det var ju sjukt mycket bättre priser, inte orkat bry mig direkt tidigare.

superkryp sa...

Nu måste du se till att installera e-postkonto så att du kan blogga från mobilen. (Näe, det "måste" du inte, men ändå...)

Är nallen hyfsat okej så kan jag i alla fall rekommendera att installera Opera mini. Då kan man glo på bloggar när man har tråkigt på bussen/tricken/pendeln/varsomhelst.http://mini.opera.com

Emma sa...

Napalm: Så klart. Jag skrattar också när jag plötsligt betalar ca en sjättedel av priset.

Superkryp: Tack för tipset! Jag har inte riktigt hittat alla finesser med mobilen än så länge. Men det är en Nokia N73, så det mesta borde vara möjligt. Utom då att snooza mer än 5 minuter. Jag har googlat och googlat utan att hitta någon lösning.

superkryp sa...

Jag hajjar nog inte.

Stänger den av alarmet när man har snoozat EN gång eller är det att man snoozar i just fem minuter, per snoozning?

På Sony Ericsson snoozar man i nio minuter per snooze och man kan snooza hela dagen verkar det som... Det är alldeles för lång tid mellan snoozningarna. På nio minuter är jag på jobbet, nästan. :$

Jag tror inte att det finns någon bra tid för snoozning. För kort eller för lång, bara. ;)

Emma sa...

På min gamla mobil kunde man ställa in snoozintervallerna själv. Jag brukade snooza tio minuter per omgång. Nu kan man bara snooza i fem minuter. Iofs hur många gånger som helst, men ändå, man hinner ju knappt somna om på fem miuter. :)

Emma sa...

Är inte snooz förresten ett av de absolut roligaste orden som finns att titta på?

Jorf sa...

Snooz ger mig bilden av en iransk vän jag hade som, grabbandes sitt paket, säger "snus".

elsa sa...

du är inte ensam.. ringde för 6 spänn i minuten fram till för några månader sen.. allt ska man tydligen tänka på.

är kameran bra på n73an?