torsdag, november 05, 2009

Om ett par timmar...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Rapportera här omedelbart efteråt!

häxmjölk sa...

Nu blev jag avundsjuk!

Maria sa...

Äh fy fan vad grön man blir av avund nu! Du måste lägga upp en teaser efteråt och berätta lite. Väntar spänt på när den kommer på repertoaren i slutet av nov. Rolig svensk titel förresten, "Till vildingarnas land"...

Anonym sa...

Hej Emma!!

Först och främst tack för en bra blogg. Sedan tänkte jag höra om du har koll på några bra svenska hemsidor som recenserar bioaktuella filmer? Känns som att det finns lite ont om dem, och jag skulle gärna vilja ha något utöver dagstidningarna/tv.

Emma sa...

En mycket, mycket liten rapport avgiven i nytt inlägg. Men talande, för jag gick dit med löjligt höga förväntningar.

Anonym: Känner du till weirdscience.se? Skriver där själv när jag får tummen ur, vilket tyvärr är ganska sällan. Men det finns 10 andra skribenter, och de är mycket kunniga när det gäller både film och tv.

Annars finns det en del tips och film/kulturjournalister i min länklista till höger. Hynek Pallas, Roger Wilson, Johanna Koljonen är några av dem.

Anonym sa...

Jag älskar trailern till filmen och har sett den säkert 200 gånger. Så där härligt upplyftande. Avundas dig som fått se filmen.

Anonym sa...

Mycket för den underbara wake up med Arcade Fire, btw.

Emma sa...

Älskar du trailern kan jag med 100 procents säkerhet garantera dig att du kommer att älska hela filmen. Lovar! Helvete så bra den var! Gåshud!

Emma sa...

Hela soundtracket var väldigt bra!

the Granerator sa...

Det ser precis ut som jag minns att jag trodde det skulle se ut om det var på riktigt när jag läste den!

Emma sa...

Ja, precis så!