söndag, november 22, 2009

en bra morgon

Lite John Coltranes Olé (smakprov på YouTube för dem utan Spotify) på hög volym, lite frukost, inget kräkande, nästan inget illamående överhuvudtaget faktiskt, lite jullängtan, lite festivaldokumentärer att se fram emot och en plötslig nyinsikt om att det finns något pyttelitet och fint och livsomvälvande som växer i mig. Är inte helt säker, men jag tror att jag kanske känner något som småfladdrar och tickar där inne då och då. (Men ja, det kan ju också vara tarmrörelser.)

--

Förresten, det här med mammajeans med vanlig jeanslinning och mudd över magen - vilken grej! Värsta mysbrallan för dem (oss) som inte gillar mysbrallor.

9 kommentarer:

Elca sa...

jag kan fortfarande sakna mina mammajeans. de var fantastiska. Använde dem även efter att bebisen kommit fram, ända tills de rasade sönder.

Brooks sa...

Frågan är om jag också kommer att kräkas då jag, mot allt sunt förnuft, ska gå och se 2012 idag.

Men så är det, bioutbudet är ju inte jättefett i Kalmar. Shit pommes frites vad jag är lite avundsjuk på Sthlm när det kommer till bioutbudet. Ingenting annat förstås! Tänk att få gå på filmfestival.

Var det någon film som blev en total överraskning?

Gabh sa...

Trodde att jag aldrig hade lyssnade till John Coltrane forrut, men den här låter bekant. Okej, Godfather ljudspåren. Har det varit Inte dumbt.

Bajsugglan sa...

Det låter som skön musik att gå omkring och vara gravid till!

Emma sa...

Elca: Jag känner på mig att jag kommer at få ett liknande förhållande till mina. :)

Brooks: What's the verdict på 2012?

Nja, inte blivit superöverraskad direkt av någon film, Whip it var kanske snäppet charmigare, roligare och mer feministfeelgoodig än vad jag trodde dem skulle vara, Miss Kicki var en liten besvikelse eftersom alla haussat den så mycket, Kimjongilia var en helt ok dokumentär, Hierro var inget vidare, men Oil City Confidential var riktigt bra!

Gabh: Inte dumbt alls!

Bajsugglan: Det är trevlig musik att vara ogravid till också! :)

Brooks sa...

Mitt sällskap fick fläskflunsan så det blev inget biobesök.

Emma sa...

Åh nej, vilket fiasko!

Brooks sa...

Hmm, frågan är om inte 2012 ändå är ett ännu större fiasko? Men det återstår ju att se. :D

Emma sa...

Förvisso.