lördag, maj 26, 2007

Missa inte!


Ikväll går en av tidernas absolut bästa filmer på SVT1 kl. 21.00:
Sex, lögner och videoband.

8 kommentarer:

Patrick sa...

Kul att se att någon mer än jag håller den lika högt. Jag minns fortfarande när jag såg den första gången som om det var igår. Den träffade verkligen helt rätt in i mitt då olyckligt förälskade hjärt. Vilket min vän som var med inte alls kunde förstå. Han tillhör inte mina bekanta längre (fast det är nog inte enbart Soderberghs förtjänst ;-) ...

Nilla sa...

Åh, vilken fantastisk film! Och Spader har aldrig varit bättre.

Karolina sa...

ja, den är ju helt fantastisk! älskar james spader efter den, och när jag sen såg secretary kunde jag ju inte låte bli att älska honom ännu mer!

McShit sa...

Sandy Cohen!

Jenny sa...

detta var det mest fantastiska på länge. och vem kunde tro att andie macdowel faktiskt gjort bra filmer? det hela lämnade mig med en enorm inspiration till att sluta ljuga..

Emma sa...

Visst ÄR den bra?! Roligt att ni gillade den!

josefine sa...

åh, tusen tack för tipset! funderade på att se den efter att ha läst positivt om den i gårdagens DN. Men det var dina lovord som fick mig att bestämma mig :) och den var så himla...bra!

Plox sa...

Passade också på att se den nu när den gick på televisionen och allt. Tyckte den var mycket bättre nu andra gången, Soderbergh lär aldrig överträffa sig själv tyvärr.