onsdag, maj 23, 2007

I wish.

Om jag någonsin fick ett eget filmprogram skulle smarta människor som Peter Englund få diskutera film varje vecka.

Och så skulle jag diskutera varför det blodiga action-80-talet verkar vara tillbaka - tänk Shooter och kommande John Rambo - med smarta människor som nyblivne bloggaren Hynek Pallas.

Fatta vilken jävla fest det skulle vara! Men, det kommer inte att hända. Det gör mig lite ledsen. På riktigt.

15 kommentarer:

John sa...

Varför skulle inte du kunna få ett eget filmprogram? Finns väl ingen mer lämpad till det såvitt jag vet...

Anonym sa...

Du borde börja sända via webben en gång i veckan. Du skulle säkerligen ha så pass många tittare (för att vara på webben) att det skulle dyka upp intresserade TV-pimps.

/Die W

PS.
Tycker att "Stallion" :) gör en superb comeback med hjälp gammalt material.
DS.

chimera sa...

du har ju redan ditt eget filmprogram.
här. på. din. blog.
skaffa en kamera och börja diskutera. kommentarer lär du få.

att jobba i media är det nya städaryrket eller hemtjänsten.. se tokdårarna som jobbar med livebingo i tv tre på morgonen. vad är det för liv? så jag fattar inte varför du hänger upp dig på en farking jävla tv-kanal för.

tv tittar man på via torrents. inte i tvn. det gäller ju för övrigt film, så varför inte synka det självklara? det kanske blir svårt att få Persbrant och Depp i luren om man inte har presspass, men ärligt talat, vem bryr sig? Det finns mycket film och mycket människor därute. lär av Gary Tooze.

(det betyder ju inte att jag tycker du ska droppa ditt gråjobb på sfi. bygg en bas, sen kan du hoppa fullt ut. dessutom kan sfi förhopningsvis ibland göra någon skillnad. se det som att vara en kändis med förmågan att förändra och inte bara ännu en hilton. eller sitter du ärligt talat och polerar guldklockan å pensionen redan?)

Jojje sa...

Emma, du kommer få ditt filmprogram på tv. Häng in där bara.

Det som gjorde dig sevärd var nämligen att man som tittare kände sig utvald och att programmet riktade sig till mig som tittare. En mysig känsla helt enkelt. Det kommer nån på tv fatta nån gång.

Ah, tidsresor. Får mig att tänka på Donnie Darko. Mmm.

Emma sa...

Haha, tack för glada tillrop - men nu känns det verkligen som om jag var ute med håven och fiskade. Det kanske jag var. Oh well. :)

Men allvarligt talat, det kanske vore en bra idé att göra ett program på nätet - men man måste ju försörja sig också. Men vadfan, kanske.

Lars Johansson sa...

Din man har gjort en namninsamling tidigare. Jag gick då upp till honom på kontoret, för jag fattade inte att det var tänkt via email. Han var mycket trevlig. Denna namninsamling skulle han också kunna sköta och ska då vara för att få tillbaka Filmkrönikan med de helt underbara Orvar och Emma.

Hynek Pallas sa...

Tack. Och ja, det vore fest. Även om det "bara" var på nätet.

Anders Dahnielson sa...

Håller med Chimera ovan, varför inte börja vlogga? Iscensätt din egen vision istället för att vänta på att någon ska göra det åt dig!

Det är varje individs uppgift som människa att forma sitt eget liv, ansvarsförskjutningen är enbart en försvarsmekanism i försök att undslippa bördan livet lägger på oss.

Linuxtjej sa...

http://linuxtjej.blogspot.com/2007/05/winamp-utmaning.html

Du är utmanad! :)

Anonym sa...

Öppna kanalen, kanske?

Emma sa...

Lars: Jag ska se hur han ställer sig till att börja en namninsamling för min skull. :)

Anders: Absolut!

Linuxtjej: Tror att jag gjort en sån där shufflegrej innan. Yup, här:

http://shootmewhileimhappy.blogspot.com/2006/11/kortfilmer-frebilder-de-stora-frgorna.html#links

Anonym: Jag funderade på det lite igår. Kanske.

Jan Björklund sa...

Är det inte dags för en Russ Meyer-renässans nu?

Emma sa...

Jan: Se Tarantinos Death Proof nästa vecka. Inga jättebröst, ingen rapp klippning - men annars väl så Meyerskt.

Lisa sa...

Du fiskade inte. Det var mer som en sån där bottenförstörande räktrålning som WWF förkastar;-) Men så kalrt du ska ha ditt eget program, Det kanske skulle öka tevetittandet i vårt hushåll till fera timmar per månad.

Emma sa...

HahaHA!