torsdag, maj 31, 2007

hjälp

Jag har blivit inbjuden till karaeoke-kalas med Klick!-redaktionen. Jag känner ingen där. Jag vet inte riktigt hur jag ska tackla/överleva det hela. Idéer?

18 kommentarer:

Jenny sa...

hm alltså. en tidning som skriver om melanie griffiths "jabba the hut"-knän och måns zelmerlöws kärleksresa till italien.. kan bli farligt. jag råder dig ta med dina bästa karatemoves.

Jenny sa...

...alternativt kareokemoves.

petter sa...

beer and lots of it...

chimera sa...

grunda riktigt ordentligt och kom dit i din wookiekostym.

Daniel sa...

All of the above..

Anonym sa...

allt + 2st Long Island...

lyssna på 2pac "hit em up" sen jävlar kommer du vara allert..

/skådis ^^

Mary sa...

Ojoj, ett sådant tillfälle får du ju bara inte missa, men jag skulle nog följa föregående talares råd och gå dit lite på lyset. Samt givetvis att väl där fortsätta på det inslagna temat, dvs spiritus-drycker. Det känns som om man kanske behöver det. När ska det hela ske? Jag menar, du kanske borde fräscha upp skvaller-kunskaperna, om du nu inte sysslar med sånt till vardags, vad vet jag? Ha så kul, i all fall.

Mattias S. sa...

tacka nej?

Zoe sa...

sup dig jävligt full innan och sjung dig så hes att alla tror att det är din man som svarat i telefonen när de ringer dig dagen efter.

jeppe sa...

skit i det.

M sa...

Pallar du Cliff Barnes klarar du nog det också...

Johan Ahlin sa...

Klick!
Så hette glidmedlet som var det enda alternativet till ACO glidslem. Man fick det på ungdomsmottagningarna på 80-talet. Man kan inte döpa tidningar efter glidmedel:)

Anna Nio sa...

Du ska såklart sjunga som om det inte fanns någon morgondag! Sing their pants off! Fast jag får annars hålla med folket innan, Klick! känns inte som det mest respektabla och värdiga stället att bevista.

Per sa...

Ta med kameran och publicera

Emma sa...

Att inte gå känns inte riktigt som en option. I can't chicken out på det sättet - det känns below me. :)

Alkohol känns som ett självklart inslag, det handlar bara om att hitta den perfekta balansen. Inte för nykter, inte kräkas i chefredaktörens kavajficka och/eller catfightas med någon. Sjunga känns inte som ett lika självklart inslag eftersom jag ibland (man vet aldrig riktigt var, när eller varför) blir helnojig av att ens prata inför folk. We'll see. Jag funderar på att dokumentera och använda som utpressning vid nästa löneförhandling.

Anonym sa...

Käka krita så slipper du sjunga.
Då kan du bara skratta åt alla andra hela kvällen. Det blir skitkul.

John sa...

Ta med mig. Jag känner inte heller någon där...

Elvis sa...

Det kommer gå så bra. Dom är snälla. :-)