onsdag, maj 16, 2007

Gäsp.

Nu har jag läst Frida Boisens reaktion på sexsnacket i Bon. Men herregud så tråkigt. Inte för att jag tyckte att snacket var något annat än på sin höjd lite låtsas-o-pk-igt - men de som var med ska ha all heder för att de var med.

3 kommentarer:

eff sa...

Vet inte om det beror på att klockan är kvart i tre mittinatta, men jag höll på att somna av den reaktionen.

Det har skrivits mycket om det där i Bon. (Smart reklamtrick från tidningens sida.) Jag har inte läst Bon, men läst en del av det som skrivits om det hela. Elin Alvemark skrev jävligt bra, t.ex.

Premissen är annars så skitnödig. "Nu ska vi få en massa (halv)kändisar att prata vågat om snusk." Känns som en jävla Lorry-setup. Typ födelsedagskalasplaneringen i Yrrol, fast X-rated. Vid närmare eftertanke skulle man nog få ut mer av en sån sketch...

Anonym sa...

Jag funderar mest över hur stämningen var i rummet de hade sitt sexsnack i. Undrar om de inte satt och kåtade upp varann. Kanske hela samtalet började försiktigt, blygsamt med dålig ögonkontakt för att till slut mynna ut i att de hade gruppsex allesammans. Gudrun i vita tubsockor och en Quetzala vilt handjobbandes Sigge Ekelund. Eller så höll de det på en strikt vetenskaplig nivå. Påklädda, sakliga och säkra och men avslöjade av sina allt rödare kinder.
Vad tror ni?

/Sam

Emma sa...

Eff: håller med om Alvemarks text, det behövs mer sexsnack och inte mindre.

Sam: God knows.