fredag, maj 25, 2007

dvd-rage


Antingen hatade någon verkligen Scoop, eller så hade någon en riktigt, riktigt dålig dag. Eller, någon kan ha använt filmen som pulka. Den som lämnar tillbaka en film i det här skicket till en videobutik är plain jävla stupid. Morr.

Uppdaterad kl 0.52: Det hade kunnat vara jag som repade Scoop sönder och samman, känner jag nu när jag sett den. Herregud vilket magplask till sömnpiller. Att det på Eurosport just nu finns en reklamvepa med texten Dongkuk Steel i bakgrunden är en hel travbana med hästlängder roligare.

7 kommentarer:

Morgan sa...

Bilden fick mig att minnas en händelse från förra torsdagen. I en lägenhet på tredje våningen i ett hus helt nära "Studentskrapan" upptäckte en vän att lägenhetsägarens sju nyinköpta filmer inkluderade Såsom i himmelen. Några sekunder senare passerade filmen balkongen på sin väg ut i den ljusa grönskan.

Johan Ahlin sa...

Ojoj, och gör inte som jag med en lite för repig StarWars4:a, en polare sa att man skulle gnida in tandkräm och polera bort, jag testade med 3-färgad stomatol med Dvdhaveri som följd.

McShit sa...

Tandkrämstricket är riskabelt men kan fungera.
Bäst är väl att använda en vanlig mjuk trasa och fukta den med lite vatten. Är en skiva för repig så är den, går inte att gåra någonting åt dessvärre...

Ang. Scoop så håller jag inte riktigt med. Visst är den inte direkt sprudlande men den har sina små subtila komiska kvalitéer som alltid när det gäller Allen.

Emma sa...

Morgan: Haha! (Men faan vad arg jag skulle bli om någon slängde ut en av mig nyligen införskaffad dvd genom rutan. Argh!)

Johan & McShit: Jag brukar köra med vatten och lite tvål - men just den här skivan var bortom all räddning.

Angående Scoop tycker jag fortfarande att den var provocerande dålig, skådespelarinsatserna var beyond uselt. Sen fanns det någon fyndig Allen-replik eller tre, helt klart. hans tre senaste har verkligen inte varit något att hänga i julgranen, annars gillar jag de flesta av hans filmer.

Johan sa...

Jag som inte gillat Allen tidigare fastnade ordentligt efter "Match Point" som var helt galet bra.

Tyckte faktiskt att "Scoop" var ganska kul. Speciellt Allen själv...

Har två slipmaskiner på jobbet där vi slipar repiga skivor. Sjukt bra maskiner, fixar det mesta även en skiva i skick som din "Scoop". Bra att veta om ens favoritskiva (film, spel, musik) är paj=)

Anna sa...

Hatade Scoop. Blir arg av att tänka på den.

Mary sa...

Match point var okej men Scoop var ju slöseri med tid, totalt uselt skådespel, ingen som helst glöd hos någon och den tunnaste storyn typ någonsin. Jag är mest tacksam över att jag inte betalade för den utan fick gratisbiljett. Annars hade jag varit sur på riktigt.