måndag, januari 01, 2007

Alltså, hörrni...

Bara två saker inför 2007:

1: man hoppar i hopptorn, man sover inte i dem. Sover man i dem får man skylla sig själv.

2: om man presenterar sig som "musikvideokille", är fet och ful, och har varken social skills eller andra apparent skills what so ever kommer man inte fram till M och säger att han "öppnar dörrar för andra" samtidigt som man berättar hur han borde göra och säger att han är dålig.

Okej?

UPPDATERING: Jajaja. Det var såklart en fyllebloggning. Annars hade jag förmodligen inte skrivit om någon att han var fet och ful eftersom jag oftast är en mycket snäll varelse. Jag hade tänkt det oavsett hur människan ifråga såg ut och mina minnesbilder är ärligt talat ganska vaga. Halv sju på nyårsdagens morgon tänkte jag högt. Jag blir lejonmamma när någon bråkar med mina nära och kära. Det är inte mycket mer med det.

11 kommentarer:

Anonym sa...

ni är inte riktigt lika varandra även om båda är söta .) visst var det Du på Det Där bokomslaget.. ?

http://bp3.blogger.com/_iEr6g14PjBY/RZKvbApLMwI/AAAAAAAAAAM/hl05TZsKrI8/s1600-h/klittytischor.jpg

Anonym sa...

Fet och ful och social skills, vad har det med saken att göra? Eller är det bara ett medvetet misstag där Miss Supergray Munthe tar av sig masken och bevisar att hon i ilskans läge kan tala lika idiotiskt som grannen i lägenheten bredvid? Eller är det skämt jag inte förstår mig på?

Peace & Löv,
BX

Emma sa...

Kalyana: :)


BX: Vad jag vet har jag aldrig sagt att jag är bättre än min granne, och jag anser nog inte heller att jag har någon skyldighet att uttrycka min diplomatiskt om någon - som av allt att döma saknar ganska många kvaliteter - som oprovocerat går fram till min man och förolämpar honom på en fest.
/Miss Supergray Munthe

Anonym sa...

Miss Supergray Munthe strikes again! Fjortisidealistisk som jag är reagerade jag (som om det vore en reflex) när jag såg dig använda din motorsågningsförmåga till personangrepp. I mina ögon har du alltid varit bättre än den där grannen.

Peace & Löv
BX

Anonym sa...

reagera oxå lite, men det är klart, man får väl säga vad man vill i sin egen blogg. kändes bara som att det hade varit mer naturligt om din M tagit upp det själv i sin egna blogg..

Emma sa...

Varför då?

Jag blir arg på människor som är dumma mot min man. Han blir arg på människor som är dumma mot mig. Helt okomplicerat och väldigt naturligt. :)

Anonym sa...

Men är det inte skillnad på att vara arg och att vara arg och förolämpande? Fungerar i princip likadant som slår dom oss slår vi tillbaka attityden. Känns det bättre när dissat honom på din blogg? Kan tänka mig att det gör det iofs. Kanske därför halva Sverige bloggar.

BX

Emma sa...

Klart det kändes bättre.

Anonym sa...

Fet och ful, det är alltid ett dåligt argument. Men sjukt kul.

Anonym sa...

Häpp! Där slutade jag läsa din blogg. Får folkinte prata med dig och din man (även om nu den här personen verkar varit ett as) utan att indie-snygga emma ska recensera folks utseenden på sin blogg känns det som att man inte har så mycket här att hämta.
Finns tonvis med fjortisar som skriver om tjockisar och folk i otrendiga kläder etc.etc.
Lev väl.

Emma sa...

Anonym: Jaja. Hej då. Otrevliga människor förtjänar inte att bli trevligt bemötta, jag är inget helgon och har aldrig ansett mig vara ett och har inga planer att tillbringa mitt 2007 som ett heller.