lördag, januari 13, 2007

Rocky V

Rocky återförvandlades tack och lov till The Great White Dope och fick tillbaka sin charm. Från att ha varit en hal, snajdig, clean businessman i fyran till att vara lite... len i bollen igen. Men gatuslagsmål?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad jag gillar att du haussar Rockyserien och gör en grundlig genomgång! Jag blir också sugen på att kolla igenom hela serien igen. Ja satan i gatan, det ska jag göra.

Mattias S sa...

Rocky 4 är ju hysteriskt rolig USA vs. Sovjet propaganda. Rocky är helylle amerikan och tränat med att hugga ved och springa i snön. Ivan har hi-tech grejer och dopar sig osv. Rocky 5 är ju bara bajstråkig...

Mattias S sa...

Och som du ratar om i fyran så hittar han ju tillbaka till sig själv, han lät framgångarna stiga honom åt huvudet osv...

Unknown sa...

Rock 5 ar val den trakigaste av dom vad jag minns. Ar det inte den han sluddrar sa man inte fattar natt han sager?

Om ni gillar sunkiga 80-tals rullar ar denna sida guld.
http://ruthlessreviews.com/80actionguide.cfm

PPROUG sa...

Rocky SKA sluddra. Annars är det nåt fel.

Martin Munthe sa...

henrik: Den där 80-talssida innehåller väldigt få sunkiga filmer om du frågar mig. Den är snarare et derivat av den bästa underhållningsfilmen som gjorts. :)

Anonym sa...

Blir det Rambofestival härnäst? Näe?

Emma sa...

Daniel: Klart du ska!

Henrik: Tack för tipset!

Håller med Martin om att Rocky SKA sluddra. Och håller fast vid att femman var mycket bättre än fyran. :)

Salinger: Kanske det.

Martin Rinman sa...

Nej nu har du ju fått allt bakomfram, Rocky V är ju den tråkigaste av dom, Rocky IV däremot, åh vilka minnen :D.../revolutions

Emma sa...

Martin #2: Minnen om gamla filmer ska man aldrig lita på. Man måste se om. :)

superkryp sa...

Men när man ser om dem har man kvar de gamla romantiska (?) minnena av filmerna ändå. Eller inte... Kom precis på att jag snabbspolade slutet av Nattportiern häromkvällen. Jag kanske iofs inte ens gillade den för hundra år sedan.

Summa summarum, jag ska inte se om NÅGON Rocky-film!

Robin sa...

Jag har länge funderat på om det är ok och se om The Young Ones om man såg det under 80 talet, en del saker bör stanna kvar som bra minnen!

Nån som vågat?

superkryp sa...

Robin: Jag har vågat. En del grejer är fortfarande lika strålande som man tyckte då men emellanåt är det riktigt dött. Man kommer ihåg det som MYCKET roligare än det var. Men med lite bärz och vänner som oxå kommer ihåg hur roligt det "var", kanske...

Johan Ahlin sa...

Efter att ha sett intervjun med förlagan till Rocky, blir man lite smått besviken. Tydligen såg Stallone matchen mellan Chuck Wepner och Muhammad Ali 1975(Ali vann i rond 15), detta var nytt för mig men kanske inte för er Rockyfreaks. Wepner jobbar nuförtiden som spritförsäljare och har precis vunnit mot Stallone i rätten, han ville väl ha lite av den gigantiska "Rockykakan".

Det där sportinslaget på svt24-sport, förstörde min rockyfeelin totalt. Vill nån se Wepner så är det bara att "youtuba" Wepner Ali!