måndag, januari 01, 2007

2007 - ett hoppets år?

Jag hade kunnat inleda 2007 på värre sätt än studsandes i en hoppborg till tonerna av Samantha Fox och Dr Alban. Garanterat. (Kan någon bara förklara för mig hur jag hamnade där?)

Idag: Ivanhoe och Polisskolan, snart pizza, Chronicles of Riddick och Alien vs Predator.

8 kommentarer:

Robin sa...

OK, en hoppborg kan jag ta men när du nämner den två gånger så blir jag avundsjuk och nyfiken, varihelvete hittade ni en hoppborg på nyårsafton, som man dessutom kan fyllesova i?

Sweet!

superkryp sa...

Alien vs Predator kan man säkert somna gott till.

(Men som jag alltid lägger till om jag tycker att en film är dålig: Eller såg jag den bara fel dag?)

Emma sa...

Robin: Hmm. Jag vet inte riktigt. På Söder. :)

Vi var på väg från en fest hos vänners vänner, och någon sa att det fanns en annan fest att gå till. På väg mot den gick vi förbi en öppen dörr varifrån det hördes musik. Vi gick in i långa korridorer och kom ut i en jättestor industrilokal med bajamajor och en hoppborg, dj-bås och totalt kanske fem, sex pers där inne. Jätteskumt.

Superkryp: Ska sätta tänderna i Alien vs Predator nu. Men jag kan tala om att Chronicles inbjöd till nap time. Big time. :)

superkryp sa...

Jag bytte kanal senast "Chronicles of Riddick" gick på nån kanal jag har. Totalt ointressant!

Vin Diesel har hittills, vad jag kan minnas, varit skitbra i en (1) roll - som järnjättens röst i Järnjätten. Det är allt och alls inte så pjåkigt. ("Hogarth... Friend!")

superkryp sa...

Eller - jag kanske blandar ihop med Pitch Black. Jag hoppas att samma kommentar gäller ändå... (Men ändå lite pinigt och parasitbloggning till på köpet. Ledsen.)

Emma sa...

Superkryp: Själv brukar jag av oklar anledning förväxla Pitch Black med Final Destination - som har noll och inget med varandra att göra. :)

Annars är Vin faktiskt väldigt bra i Boiler Room.

mattias sa...

Jag väntar fortfarande på att Vimpa ska göra allvar av det där hotet att spela in en musikal. Det kan bli ofrivillig humor. Och det är ju alltid den bästa formen av humor.

Emma sa...

The Pacifier - the musical vore något. :)