onsdag, januari 17, 2007

Tydliga tecken på att man inte sitter på sin kontorsstol på ett helt ergonomiskt korrekt sätt. Del 2.

Någon pekar finger, garvar och säger men du ser ju ut som Marty Feldman i Det våras för Frankenstein. Bara puckeln som fattas. Nästa gång ska jag ta en bild.

Jag måste haft extra dålig hållning igår.

--

Idag såg jag När mörkret faller. Jag tar tillbaka allt jag sagt om att guldbaggegalan nästan kunde bli spännande. Det lutar mer åt obegriplig.

17 kommentarer:

Ville Wonka sa...

Det är absurt att guldbaggesnubbarna tycker att Anders Nilsson har skrivit en av de tre bästa svenska manusen 2006...

motherfakka sa...

att det fortfrande finns förhoppningar om gulbaggegalan.

Anonym sa...

Det är inte kontorsstolen Emma sitter på utan rumpan. Precis som alla andra.

Anonym sa...

Hej du! Inte visste jag att du har en blogg, jag som har gillat dig skarpt i Filmkrönikan i SVT.

Men det visste den blondrufsiga tjejen som rusade fram och pratade med dig när du satt i trappan i Brunogallerian igår. (Jag var tanten som kom strax efter.)

Översättarhelena sa...

Jag brukar alltid bli Marty Feldman när man gör såna där "vilken-kändis-liknar-du-test". Och Rowan Atkinson. Jag behöver inte ens sitta på någon särskild stol!
Den blondrufsiga tjejen som nämns i föregående kommentar hade förresten mina konsertbiljetter i fickan. Så jag var nästan också där litegrann.

Anonym sa...

Jag är fena på Elvis Presley.

Den blondrufsiga tjejen är väldigt snäll.Hon lade armen om mig och ropade in i mitt öra vilken jättebra författare jag är och vilka jättedåliga författare vissa andra är, sånt värmer.

Förresten kom jag på nu att jag rusat på dig på Konsum Odenplan också. Antagligen har du nu hajat att jag tycker du är mycket skicklig och bra, så jag ska inte göra så mera!

Lisa sa...

Jag har nu blivit sjukt nyfiken på den blondrufsiga tjejen!

Fast egentligen tänkte jag skriva att min pojkvän alltid säger "akta så du inte fastnar i gamen" när jag häng-sitter framför datorn. "Gamen" är tydligen en ergonomisk term för dålig sittstil! Och för de som undrar, så har jag redan fastnat i gamen... big time.

Anonym sa...

Det våras för Frankenstein på spanska:
http://www.youtube.com/watch?v=neo8OTeVV6Q

Anonym sa...

Rätt länk:

www.youtube.com/watch?v=neo8OTeVV6Q

Emma sa...

Ville Wonka: Fast fan vet om han ändå inte kan kamma hem manusbaggen, det var ju ändå rätt bra. Sen att foto, spel etc inte var nån höjdare är jag helt med på.

AB: Vad trevligt att träffas, och vad glad jag blev av komplimangen! Du får komma gram till mig på Konsum och berömma mig precis hur mycket du vill! :)

Översättarhelena: Ha ha. Sist jag gjorde ett sånt där test var jag mest lik Art Garfunkel. Inte helt nöjd faktiskt.

Lisa: I min värld är "gamen" när man blir så berusad att nacken hänger. :)

Anna: Tack för länken!

Ica sa...

Hej! Såg dig i Lottens blogg, och kikade in. Är inte du från Älmhult?

Emma sa...

Ica: Jo, är du också det?

Ica sa...

Japps :)
men bor inte där längre

Anonym sa...

Här sitter jag och väntar på Del 3.
Spännande liksom.

Emma sa...

Jag skulle ju kunna offentligöra det faktum att jag fick något slags miniryggskott häromveckan när jag skulle krama M hejdå i hallen och i två dagar fick vagga fram försiktigt. Men mitt fysiska förfall känns lite för... nesligt. Tror jag sätter punkt i den här oerhört spännande historien nu.

Anonym sa...

Du, ett gott råd om du får ryggskott eller dylikt: När det börjar krampa, hur minorabelt det än må tyckas vara, är det dags att uppsöka läkare. Lita inte på att det går över av att ligga raklång på golvet en stund! En man där jag jobbar föll och fick ryggskott nyligen och det slutade med att han fick våldsamma kramper och till slut låg och vrålade på golvet. Så var det akuten nästa, och innan detta hade det känts som att det var på väg att gå över! Så se upp med hållningen.

Anonym sa...

Den blondrufsiga är alltså Lotten Bergman, en glad blandning av champagne och lingondricka.