lördag, januari 13, 2007

Rocky IV

Vi hittade tyvärr inte trean någonstans, men helt clearly har Rocky mellan tvåan och fyran tappat en väldig masssa underhudsfett och precis all charm. Och en robot som comic relief? Please.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det väl i trean so han möter Dolph? Den är faktiskt väldigt bra, den näst bästa kanske.

Det som jag minns starkast är början, väldigt obehaglig faktiskt och en bra start på filmen!

Anonym sa...

Det är förståss fjärde filmen, du lurade mig med ordet robot som ju ryssen verkligen är!

Trean är nog den enda jag inte har sett igen på många år, har dock för mig att den var rätt ok. Rocky är ju alltid Rocky.

superkryp sa...

Självklart är det för att du inte såg trean först! Ha ha. ;)

Emma sa...

ucj: Fast jag syftade nog mer på den talande serviceroboten som de ger till Paulie. :)

Och det här med att Rocky alltid är Rocky stämmer ju inte, han är ju HELT annorlunda i fyran än vad han är i ettan och tvåan. Rör sig annorlunda, pratar annorlunda, skojar annorlunda...

Magnus Tannergren sa...

Doffe regerar ju fyran. Ettan är bäst men nr 4 kommer lätt som nr 2 på listan.

superkryp sa...

Åh nej! Jag hade glömt den roboten. Vidrigt! Men när man får se Ivan Drago träna i labbet och se Rocky göra motsvarande träning i moder natur... Det är ju härligt!

Anonym sa...

Trean fightas han väl mot den där färgade killen med mohikan-frisyr som kan göra hur många cruches som helst? Ganska kass har jag för mig, dock möter han Hulk Hogan i ngn sorts wrestling i början.

Fredrik sa...

Treans absolut största behållning är just Mr T (I pity the fool!) och Hulk Hogan, vilket i sig säger ganska mycket om filmen...

S sa...

Haha, fyran är ju härlig. Scenen där politbyrån reser sig och applåderar Rocky är så underbart cheesy att man storknar!
Ibland saknar man kalla kriget!

Emma sa...

Hörrni ungdomar, är ni säkra på att ni idag, 2007, verkligen skulle gilla fyran mer än tvåan? :) Om inte ens jag gråter till ett träningsmontage är det något knas.

Magnus Tannergren sa...

jag gillar både fyran och samt ettan och tvåan men av helt olika orsaker...Fyran är bra därför att den sammanfattar allt som amerikansk film försökte göra med ryssar under hela 80-talet: utmåla dem som hyperonda. Inga andra filmer lyckas så bra med det som Rocy IV. Sen måste man ju se den med lite humor.

I must break you.

Magnus Tannergren sa...

Länkar till träningsscenerna i de första fyra filmerna finns på www.riotbrain.se (högerklicka och öppna i nytt fönster....).