tisdag, januari 20, 2009

Wo-hoo!

Just hemkommen efter att ha varit samtalsledare på SFI:s presentation av vårens svenska filmer. Varken dog, stammade eller exploderade i en fontän av nervöskräks den här gången heller. Yay!

Nu, komma med konstruktiv kritik till tre kortfilmsmanus och skriva en krönika. Helst ska jag vara klar inom två, tre timmar.

Sen, ett täcke, en soffa och någonting bomullsaktigt i filmväg.

6 kommentarer:

Ville sa...

och hur va mammut?

Emma sa...

Värsta fiaskot, men jag hann inte gå på pressvisningen igår pga jobbet med presentationen. (Jag behövde inte heller förbereda några frågor på den eftersom det hölls en separat presskonferens för den.)

Jag är så nyfiken!

Fredrik Adolvsson sa...

Oh. Var det därför Mammuts presskonferens presenterades som andra delen? Jag, som bara var där för den och inte visste om något annat, blev lite konfunderad och tänkte att det kanske vara morgonens pressvisning i Råsunda som det refererades till. Tokigt.

Emma sa...

Precis! Vi började på morgonen kl 10 och drog igenom trailers och intervjuer på alla vårens svenska premiärer. Maila pressavdelningen på SFI och kolla om du kan få inbjudningar till höst- och vårpresentationerna framöver om du är intresserad.

Las (sic) Johansson sa...

Vad var det för kortfilmsmanus?

Emma sa...

Det är till en kommande grej på teve.