onsdag, oktober 08, 2008

är det bara jag...

... som tycker att Oasis nya är hästlängder bättre än Glasvegas? Det svänger ju, katten!

6 kommentarer:

Daniel sa...

Oasis ger jag inte mycket för längre, men ska inte uttala mig förrän jag faktiskt lyssnat ordentligt på skivan. Dock så måste jag säga att Glasvegas växer till sig ganska ordentligt efter ett par "tvångs-lyssningar".

Emma sa...

Jag har lyssnat en hel del på Glasvegas, men kanske lite för mycket i bakgrunden? Oasis var hursomhelst svängig på en gång. Det är kanske nostalgikern inom mig som började kaxsittdansa framför datorn.

Tommy sa...

Men det är nog bara så att Oasis är som den där klockan som stannat. Den visar rätt två gånger om dagen och den tidpunkten är kanske just nu. Igen. Gillar också Oasis bättre än Glasvegas men tror det beror på att jag börjar bli just en nostalgisk bakåtsträvare. Oasis är väl snart indiens svar på AC/DC, om 15 år gör de fortfarande konsekvent samma sak.

Emma sa...

Så kan det ju förstås vara. Men i ärlighetens namn, Glasvegas är väl inte supernyskapande heller?

Tommy sa...

..inte det minsta.. Det är väl kanske därför man hellre gillar ett original än ännu ett nytt hippt band som egentligen gör samma sak som 30 andra gjort genom åren.. Verves nya? Vad tycker du om den?

Emma sa...

Verves nya snabblyssnades igenom på iTunes, och det var väl inget jag föll för precis. Men så har jag heller aldrig riktigt varit så förtjust i dem. Lite för såsigt och mesigt för min smak. Vad tycker du själv om den?