torsdag, oktober 16, 2008

inspirerad av detta klipp välkomnade jag just M hemHan blev så rädd att han nästan tappade sin cykel. Jag kan inte sluta skratta. (Nu kanske ni tror att jag sitter och YouTubar och är elak mot mina medmänniskor hela dagarna, men det gör jag inte. Jag har massor av vuxna, ordentliga saker att göra.)

8 kommentarer:

comley sa...

viktigaste frågan av allt - väntade du på honom gömd i kylskåpet? eller lurade du honom med blixtlåstricket och knockade honom sedan?

Lars Johansson sa...

Jag läste om er i tdiningen just. Överskrift: "Tappade nästan cykeln" I periferin: "M stretade emot när han utsattes för dråp."

Emma sa...

Comley: Nja. Jag tror inte att jag skulle få plats där bland alla gamla utgångna syltburkar. Jag smög mig ljudlöst mot hallen och hoppade fram med att ha-YA! Mycket lyckat.

Lars: Haha!

Gabh sa...

Men det har är vuxen, du håller våra kulturell arv levande. Har ett kompis som bara står bakom mig helt tyst tills jag se henne, det lyckas skräma mig värje gång. Nerves of cotton wool.

Emma sa...

Haha, den var ny! Jag ska tänka på att jag håller det kulturella arvet levande nästa gång jag okynnes-YouTubar.

rolf sa...

Jag kör exakt samma grej som gabh; dock använder jag då en mask.

Ni vet en sådan där neutral kritvit hel ansiktsmask (billig penning på panduro hobby).
Den kan man använda vid alla tillfällen och den bidrar enormt till effektiviteten.

Exempel: man konverserar med en gäst och medan vi småpratar om, exempelvis skräckfilm, så glider man lite casual ut i ett annat rum för att hämta masken, vid det här laget brukar gästen sitta på huk och högljutt inspektera skräckDVD utbudet.
Man återkommer lika casual in i rummet, ställer sig intill gästen och väntar på att den ska titta upp på en och börja skrika.

Rekommenderas varmt såhär i skrämseltider.

Lars Johansson sa...

Rolf, i just ditt fall tror jag faktiskt att masken ifråga är är en helt onödig utgift, men tack ändå för ett mycket bra tips på ett litet skämt.

Emma sa...

Rolf och Lars: Hahaahhahahaha!