tisdag, augusti 15, 2006

geggigt i mer än en bemärkelse

Fick precis adressändringsmail från x, en skådespelare. Inte alls för att jag känner x, utan för att jag intervjuat x via mail för ett tag sen. x mailade till alla x någonsin mailat med och glömde att göra mottagarnas adresser osynliga. Jag har numera Hollywoodskådisars privata mailadresser och kan mailbomba supermodeller and the likes. Jag såg att en annan svensk filmprofil fått samma mail. Känner jag honom rätt kom han precis i sina små journalistbyxor.

16 kommentarer:

Elin sa...

Jag som är löjligt kändiskåt, nästan så att jag skäms, är avundsjuk.

the blogger himself sa...

Vem hade inte fläckat sina kändispilska lederhosen av högsta mode här på vissjan?

tjena sa...

vad göra med all denna info? Mitt huvud skulle sprängas on impact, så mycket vet jag.

häng dom högt! eller så.

Too-ticki sa...

Det är nästan så att jag kissar på mig av upphetsning bara av att läsa detta.

Emma sa...

Det är nästan så jag kissar på mig av upphetsning bara av att veta att en Mumin-fantast och inte mindre än TRE kändiskåta filurer varit och hälsat på.

Elca sa...

Och om jag skulle råka få en massa mejladresser bara sådär skulle jag ändå inte våga använda mig av dem. Jag som tvekar inför att skicka ett mejl till en professor i Växjö för att få lite tips inför avhandlingen...

Morrgan sa...

Var det den här killen som skickakde ut mailadresser på Paris Hilton och hennes jycke Tinkerbelle till en annan svensk glamourist? ("Jag fick en snurr och försökte chatta med alla" sa den yrvakne svensken, "Tinkerbelle också, men hon har inte svarat´än")

Emma sa...

Jag är inte så hemma på Hilton, och inte så nere med den svenska glamourist-svängen - så jag vet inte. Jag vet inte ens vad du pratar om. Enlight me är du snäll.

Emma sa...

Elca: Nej gud nej, det skulle aldrig falla mig in att använda någon av de där adresserna. Men den där professorn i Växjör blir säkert bara smickrad av att få en hjälpförfrågan - tror du inte?

Elca sa...

Jo, det blir han säkert. Som så många andra akademiker blir han väl exalterad över att höra att det faktiskt är någon som intresserar sig av vad han håller på med:)

C. sa...

Efter två år på universitetet så förstår man nu att vi studenter som kommer med frågor inte direkt är något att bli exalterad över. Studenter bara är sådana typer som tar tid ifrån det vad universitetet egentligen vill ägna sig åt: få dit forskare med potential att dra in forskningsanslag till institutionen. Studenterna ägnas ej en krona eller mer tid än vad som är absolut nödvändigt. ...Aargh! *upprörd!*

Oj, nu har jag tagit över den här "commenten" och börjat skriva inlägg. Jag ber om ursäkt Emma ...men lite relevant är det ju i alla fall som tur är.

Elca sa...

Men C, jag tror du missförstod mig en aning. Intresserade studenter = alltid välkomna. Det jag menade var att många som forskar är medvetna om att det är få som egentligen är intresserade av det man faktiskt forskar om så när någon visar intresse för det så tycker de att det är skitkul.

Men ja. Visst finns det de som tycker studenter är jobbiga och onödiga och glömmer bort alldeles vad syftet är med att jobba på ett lärosäte. Också. Men alla är inte så. Faktiskt.

Emma sa...

Elca: Bor han dessutom i Växjö behöver han förresten piggas upp extra mycket! Växjö är kanske Sveriges absolut tråkigaste stad!

Esgie Qroue sa...

Okej Emma, vad exakt måste jag göra för dig för att du ska ge mig Scarlett Johannssons mailadress? Jag har inte särskilt mycket pengar, och om jag fattat det hela rätt så är du gift, så jag antar att det inte lönar sig att erbjuda dig min kropp, men säg bara vad du kräver så ska jag göra mitt bästa för att uppfylla dina krav.

Jag kan lova dig att det är för ett gott ändamål (en D-uppsats i filmvetenskap på Lunds Uni om "Woody Allens filmer ur ett genusperspektiv", typ) om det gör nån skillnad.

Emma sa...

Esgie qroue: Ha ha... Skulle förstås hjälpa dig om jag kunde, men x verkar inte ha mailats med Scarlett.

superkryp sa...

Jag har fått några svenska (film)kändisars epostadresser på det sättet. Inte för att jag behöver adresserna, eller kommer att mejla dem för den delen. Lite roligt var det allt ändå...