onsdag, augusti 16, 2006

efterträdare

Glömde berätta igår, en liten fågel i mitt öra viskade namnet på en av dem som ska recensera i Filmkrönikan under hösten. Den andra potentiella bisittaren stötte jag ihop med på Coop häromdagen, och försökte pressa vederbörande på information. Xs söta rodnad och flackande blick var svar nog. Det ska bli spännande att se vad de gör av det!

Argh, jag har så sjukt mycket att göra, har jobbat till ett, halv två två nätter i rad, är svinhungrig och har ätit en violtablettask till lunch.

9 kommentarer:

mattias sa...

Fan, Emma, bättre ledtrådar, please! Jag känner inte en enda filmkritiker med söt rodnad och flackande blick (snarare brukar de ha blekgrå hy och lite psykointensiva ögon). För att inte tala om hur få filmkritiker jag känner som handlar på Coop.

Emma sa...

Jag vet minst tre, kanske till och med fyra, filmkritiker med söt rodnad och flackande blick.

mattias sa...

Konstigt. De filmkritiker jag känner har alldeles för höga pinsamhetströsklar för att någonsin kunna rodna. Utom jag själv.

Emma sa...

Exakt. Du var inräknad. :)

C. sa...

Ja, det skall bli mycket spännande att se vad som har hänt med filmkrönikan nu till hösten. Jag antar att det är rätt stora förändringar på g, inte bara folket. Vad har du själv tyckt egentligen, under tiden du har varit med, om de olika uppläggen ni har testat och så? Hur mycket har du haft att säga till om?

Angående mat så måste jag akut iväg och handla för jag har som du inte haft tid att fixa med sådant. Jag hade en halv påse morötter och sex st tomater som jag levt på nu i två dar, ...någon bit bröd hade jag också i frysen... Jaja, det blir ju så ibland.

Morgan sa...

Ni klarar nog att hålla andan till imorgon, då de som redan vet äntligen slipper att tiga hemlighetsfullt. Men jag har verkligen svårt att föreställa mig vederbörande med rodnad och flackande blick. Det beror förmodligen på vem som frågar.

Emma sa...

C. : jag har nog ingen större lust att kommentera Filmkrönikan... och angående det där med att inte ha hunnit handla: i morse höll jag på att ta en tugga på en macka tills jag såg att brödet var LUDET. Iuh.

Morgan: Jag har inte hunnit surfa runt alls idag - har de släppt det någonstans? Och johoo då, åtminstone en av dem rodnar sött. I alla fall när jag frågade.

Morgan sa...

Jo, det är allmängods nu och hamnar väl i tryckta medier imorgon. Göran och Andrea. Jag antar att rodnaden berodde på att det var du som frågade, och det tycker jag att du ska ta som en komplimang.

Trevlig resa!

Emma sa...

Såg det, fick ett pressmeddelande idag. Göran var söt när han rodnade. Andrea rodnade inte alls. :)