onsdag, januari 27, 2010

You are not a gadget

Väldigt, väldigt nyfiken på Jaron Laniers You are not a gadget nu. M är lyrisk en bit in. Någon annan som läst? Jag hade tänkt fira det nya decenniet med att gå med i Facebook och/eller börja twittra, men borde kanske vänta tills efter läsningen... Vore ju onödigt att hoppa på tåget för snabbt menar jag.

10 kommentarer:

HansG sa...

Kom igen Emma, Twitter längtar efter dig.

Emma sa...

Men längtar jag efter Twitter? Det är det som är den stora frågan.

Danitra sa...

Va?! Är du utan Facebook? Hur lyckas du? Hur vet du vad din moster i Växjö åt till frukost? Hur berättar du för hela din bekantskapskrets att du är godissugen?

Ärligt talat så är Fejjan toppen! Twitter har jag svårt att fastna för - det känns lite som att det är svårt att komma in i "gänget" om man inte känner någon som twittrar. Gör man det blir det nog snabbt kul!

Emma sa...

Jo, Twitter får jag också en känsla av som lite väl intern-klick-artat - men det är kanske för att jag inte gett mig in där och grottat än...

Facebook, jag vet inte. Har bara inte känt mig så lockad, och jag tycker väl kanske att jag får tillräcklig info om folks liv och leverne ändå. Får se hur jag gör. :)

Anders sa...

Men du har en fan klubb på fejan.
Med 21 medlemmar.

eff sa...

Kom ihåg bara att så fort du gett ditt liv till Facefuck behåller dom din data för evigt. Även om du "går ur" ligger allt kvar. All historik från första början.

Anna Nio sa...

Åh, det låter som en ypperlig bok! Den fick genast en plats på min långalånga "vill läsa"-lista.

Emma sa...

Anders: Jo, bara en sån sak.

Eff: Det gör mig ju förstås inte mer sugen... Är du med ändå?

Anna Nio: M måste bli klar med läsningen först för att jag ska kunna börja, och han läser så långsamt. Eller mer sällan kanske... Kanske måste kapa den!

eff sa...

Jag är inte med på Facefuck. Har inget liv ändå, så det spelar ingen roll.

Emma sa...

Hmm. Har ju inte jag heller riktigt...