tisdag, juni 24, 2008

minimidsommarrapport

Nej, jag blev inte uppäten av fästingar under midsommar. Jag åt däremot så stora mängder mat att jag har svårt att se att jag överhuvudtaget kommer att känna hunger i juli månad. Jag började också läsa Ladies av Mara Lee och tycker, till skillnad från den Aftonbladet-recensent som omslagsblurbar att den är "en njutning" att läsa, att varje oledig, krystad mening är direkt fruktansvärd. Jag ger den max 50 sidor till att skärpa sig på. Under charadssällskapsspelandet under midsommar visade det sig för övrigt att mina vänner är dåliga på vilka djur som låter hur. Det tog till exempel min vän K ett halvt timglas att komma på hur ett får låter.

--

Allt man behöver veta om fortsatt FRA-protesterande hittar man samlat på stoppafralagen.nu.

6 kommentarer:

magnus sa...

välkommen tillbaka!

Jack sa...

Reinfeldt tycker att den här FRA-grejen börjar bli lite tröttsam och tycker det kan vara dags att låta det vara nu. Att låta det hela blåsa över och ta nya tag... Min magkänsla säger mig dock att folk inte helt kommer att glömma detta.

http://www.expressen.se/1.1209664

Emma sa...

magnus: tack.

jack: finns det inga gränser för hur mycket dumheter de kan kläcka ur sig på samma tema på en och samma vecka?

magnus sa...

Du är så välkommen!

Vickan sa...

Ladies var faktiskt inget vidare. Däremot har jag mysstund varje kväll med boken som kommer att förändra mitt liv. Tack för tippset.
--
Ett tag var jag rädd att du slutat blogga som protest mot fra-ja:et. Jag andas ut. :)

Emma sa...

vickan: Vad härligt att man kunde bidra med mysstundslektyr!