tisdag, juni 03, 2008

Leila Khaled - flygkapare

Var det någon annan som såg filmen på tv igår och förundrades över att Leila Khaled, efter att ha berättat vilka korkade frågor journalisterna brukade ställa henne back in the days på grund av att hon var kvinna, fick frågan om hon "aldrig varit rädd för att bli ful"?

4 kommentarer:

Julia sa...

Jag såg inte just den biten, men jag har slutat förundras över korkade frågor kvinnor får.

Just den var kanske nästan osedvanligt korkad iofs.

Emma sa...

Eller, frågan hade kanske kunnat vara intressant om svaret varit något annat än en förvånad, lite irriterad blick och ett "Eh, nej, jag tänkte bara på kampen". Eller vad hon nu sa i samma anda.

rosie sa...

den filmen var väl överhuvudtaget lite halvdan. Just Leila är ju en fascinerande person så den är ju fortf. sevärd, men själva filmen och intervjuarbetet är ju inte så bra. Jag menar hon vill ju i princip fråga Leila en så dum fråga som "tänkte du aldrig på att dina handlingar kunde få negativa konsekvenser?", som att Leila typ vaknade en morgon och "nämen man kanske ska ta och utföra en liten terroristhandling! det här med palestinas frigörelse vet jag inte mkt om och inte bryr jag mig heller, så en liten aktion blir nog perfekt!". yeeez.

Emma sa...

Nä, frågorna som ställdes var väl sådär på det stora hela.