tisdag, september 19, 2006

mer Shortbus-hype

Gör som Herr Bergström och postar den ocensurerade trailern till Shortbus (och varnar för naket om det skulle titta in någon känslig varelse):

15 kommentarer:

Anonym sa...

Har du sett Shortbus Emma? Den är skitkul. Jag fullkomlligen garvade läppen av mej när tre killa rlåg i trekant och slickade glass och bakverk och tillsammans skränade amerikanska nationalsången.

Emma sa...

Oh ja. Jag satt och såg den på ett kontor i våras i Cannes där det pågick säljmöten bakom papperstunna väggar på alla sidor om mig. Från mitt rum hördes knullljud, förtjusta skrik och skratt - och den amerikanska nationalsången förstås.

Anonym sa...

Vad sött att du svarar sådär =) Vem är jag ???

Och ett litet tips - gå hit http://www.scottysfilmpage.com/ och kolla trailern till en sjukt kul film. När du garvat klart, och kanske settt den igen - gå hit - > http://www.youtube.com/watch?v=ZXh8oTRkhDU och fråga om killarna inte är världens bästa filmkritiker =)

Emma sa...

Will do!

Emma sa...

Have done! Ha ha ha! Fast lite elakt.

superkryp sa...

Oj, vilken, eh, hmm, spännande film! :-O

ang. scotty: Jag förstår dem, men ... fan vad töntigt ändå!

Gustav sa...

Du har angett:
"embed width="400" height="365""
när du la in filmen.
Ändra till lämpliga dimensioner.

Emma sa...

Fast nu har jag alltså redan fixat till den, innan låg den ute och täckte mina länkar och var jättestor. Men tusen tack ändå för vänligheten!

Herr Bergström sa...

Även jag har ändrat storlek på min film. Är mkt avundsjuk på att du sett filmen. Men den går upp på svenska biografer va?

Emma sa...

Ja, den går upp den 24 november. Gissar att den inte går upp i så värst många kopior, men det har jag inga belägg för. Det är hur som helst Triangelfilm som tagit in den.

Heléna sa...

jag vet inte om jag är pryd men efter den trailern blev jag lite "mätt" av sex på film

är filmen bra eller är det mest det voyeuristiska intresset som blir mättat ?

Emma sa...

Heléna: Jag tycker att det är underbart med en film som inte hanterar sex på det konstnärligt artyfartydeprimerade sättet ELLER på det plastigt Hollywoodska sättet. Så jag vet inte om det är så mycket mitt voyeuristiska intresse som blir tillgodosett - det är snarare en stark längtan efter sex av alla sorter på film som blir det. På det sättet är Shortbus en jävligt viktig, revolutionär fuck you-film. Såna uppskattas i det Grayska residenset!

Heléna sa...

tyckte väldigt mycket om Hedvig and the.. såg den på Malmöfestivalen för några år sedan. Glömde då regissörens namn men här är han alltså. Kanske vågar kolla ändå..måste jobba på min "prydhet"

Emma sa...

Ha ha ha, gör det! Jag älskar också hedwig, såg om den alldeles nyligen och skrev om den här:

http://shootmewhileimhappy.blogspot.com/2006/09/sndagsexplosion-i-litet-format.html

Anonym sa...

太極峽谷,磐石營地,九族文化村,風櫃斗,雅築沙里仙溫泉,蛇窯蟬說,合歡山,嘉南八卦窯,糯米石橋,震災紀念公園,芙蓉瀑布,水鳥保護區,牛耳藝術渡假村,敷榮堂,登瀛書院,木屐蘭溪谷,木生昆蟲館,泰雅渡假村,惠蓀林場,水沙連古道,台一生態教育休閒農場,清境農場,生態農場,豐年靈芝菇,錦吉昆蟲館
奧萬大,埔里酒廠,埔里鯉魚潭,中台禪寺,台灣地理中心碑,九族文化村,玉山國家公園,合歡山,日月潭,田尾公路花園,新百果山,鹿港龍山寺,台灣民俗村,鹿港天后宮,溪頭森林,廬山溫泉,草嶺風景區,劍湖山世界,北港朝天宮,三條崙海水浴場,夏威夷,池南森林遊樂區,鯉魚潭,太魯閣,秀姑巒溪,長春祠,大佛風景區,東勢林場,古奇峰,五指山風景區,海水浴場,六福村,秀姑巒溪,石梯坪,磯崎灣,掃叭石柱,七星潭,小叮噹科學園區,大聖渡假,三義木雕博物館,谷關風景區,武陵農場,大坑風景區,亞哥花園,崎頂海水浴場