onsdag, september 20, 2006

Missa inte!

Kjell Häglund på Weird Science säljer in kvällens premiär av IT-supporten på TV4. Trailern bådade gott, och nu är jag ännu mer peppad! TV4 22.50. Engelsk humor är kanske det bästa gud har hittat på sen skivat bröd. I alla fall i min bok.

9 kommentarer:

SNy. sa...

Serien är skitkul.

Emma sa...

Bra där, nystartad blogg! :)

Anonym sa...

Ha, ja, IT-supporten är verkligen skitkul!
Vissa saker får mig att skratta bara jag tänker på dom... :)

Anders sa...

Kändes det inte väldigt 90-tal? Buskis och burkskratt och ... IT. Ungefär som Fredrikssons fabrik, fast med datorer.

Emma sa...

Okej, jag var inte helt såld - men jag kände helt klart att det fanns något jag skulle kunna falla för. (Till skillnad från de första avsnitten av alla de andra serierna folk hyllat till skyarna, som Rome, Desperate Housewifes, House och Entourage.)

Anonym sa...

Jag hade givetvis aldrig skrivit det jag skrev om IT Crowd enbart sett utifrån det första avsnittet.

Emma sa...

Kjell: Nej, så mycket har jag förstått vid det här laget. :) Men de hyllade serierna jag nämnde fastnade jag inte alls för trots att jag såg tre avsnitt eller mer. Six feet under var jag såld på redan efter halva första avsnittet. Tror i alla fall att det var i det avsnittet en kvinna står vid sin mans kista, någon av entrepenörerna går fram för att trösta och hon säger "if there's any justice in the world he's shovelling shit in hell!" eller något ditåt. De hade mig så att säga på hello.

eff sa...

Jag hatar burkat skratt så mycket att jag ibland nästan börjar blöda näsblod när jag hör det. M*A*S*H som TV4+ sänder kräver ansträngning för att inte avlida när jag hör det torrt ihåliga "huhuhuhuuu"-skrattet som är pålagt minst fyra gånger i varje avsnitt. Det finns en variant utan burkat skratt och inköparen som valde bort den borde pryglas.

Cosbylainen i Yrrol måste fan tagit ett av sina avstamp i M*A*S*H, då det gutturala "huahuahua"-skrattet där återkommer med samma frekvens. Eller nåt.

Tyckte det jag såg av första avsnittet av IT-supporten var rätt kackigt. Visste inte om att det var samma snubbe bakom den som Big Train, och eftersom jag är en jävla klyscha kommer jag säkert gilla det mer hädanefter bara på grund av det.

Emma sa...

Ja, nä, burkskskrattet borde ha spelat ut sin roll vid det här laget. År 2006.