tisdag, september 19, 2006

mer Shortbus-hype

Gör som Herr Bergström och postar den ocensurerade trailern till Shortbus (och varnar för naket om det skulle titta in någon känslig varelse):

14 kommentarer:

Anonym sa...

Har du sett Shortbus Emma? Den är skitkul. Jag fullkomlligen garvade läppen av mej när tre killa rlåg i trekant och slickade glass och bakverk och tillsammans skränade amerikanska nationalsången.

Emma sa...

Oh ja. Jag satt och såg den på ett kontor i våras i Cannes där det pågick säljmöten bakom papperstunna väggar på alla sidor om mig. Från mitt rum hördes knullljud, förtjusta skrik och skratt - och den amerikanska nationalsången förstås.

Anonym sa...

Vad sött att du svarar sådär =) Vem är jag ???

Och ett litet tips - gå hit http://www.scottysfilmpage.com/ och kolla trailern till en sjukt kul film. När du garvat klart, och kanske settt den igen - gå hit - > http://www.youtube.com/watch?v=ZXh8oTRkhDU och fråga om killarna inte är världens bästa filmkritiker =)

Emma sa...

Will do!

Emma sa...

Have done! Ha ha ha! Fast lite elakt.

superkryp sa...

Oj, vilken, eh, hmm, spännande film! :-O

ang. scotty: Jag förstår dem, men ... fan vad töntigt ändå!

Anonym sa...

Du har angett:
"embed width="400" height="365""
när du la in filmen.
Ändra till lämpliga dimensioner.

Emma sa...

Fast nu har jag alltså redan fixat till den, innan låg den ute och täckte mina länkar och var jättestor. Men tusen tack ändå för vänligheten!

Herr Bergström sa...

Även jag har ändrat storlek på min film. Är mkt avundsjuk på att du sett filmen. Men den går upp på svenska biografer va?

Emma sa...

Ja, den går upp den 24 november. Gissar att den inte går upp i så värst många kopior, men det har jag inga belägg för. Det är hur som helst Triangelfilm som tagit in den.

Anonym sa...

jag vet inte om jag är pryd men efter den trailern blev jag lite "mätt" av sex på film

är filmen bra eller är det mest det voyeuristiska intresset som blir mättat ?

Emma sa...

Heléna: Jag tycker att det är underbart med en film som inte hanterar sex på det konstnärligt artyfartydeprimerade sättet ELLER på det plastigt Hollywoodska sättet. Så jag vet inte om det är så mycket mitt voyeuristiska intresse som blir tillgodosett - det är snarare en stark längtan efter sex av alla sorter på film som blir det. På det sättet är Shortbus en jävligt viktig, revolutionär fuck you-film. Såna uppskattas i det Grayska residenset!

Anonym sa...

tyckte väldigt mycket om Hedvig and the.. såg den på Malmöfestivalen för några år sedan. Glömde då regissörens namn men här är han alltså. Kanske vågar kolla ändå..måste jobba på min "prydhet"

Emma sa...

Ha ha ha, gör det! Jag älskar också hedwig, såg om den alldeles nyligen och skrev om den här:

http://shootmewhileimhappy.blogspot.com/2006/09/sndagsexplosion-i-litet-format.html