torsdag, september 07, 2006

the bloody romance

Var på minispelning igår i Stampens källare och såg mans pappas småbröder - yngre än vad jag är - som gick ut som andraband av fem eller sex. (Det första bandet som spelade gjorde The Complete Kit of No no's: försökte få folk att klappa takten över huvudet (i fel takt), illustrerade textrader med inövade handgester och mellansnackade som vore de ett dansband. An-dra-hands-genans.) Mans pappas småbröder/The bloody romance var däremot grymma live. På riktigt. Här hittar du dem på My Space. Lyssna på Style War.
--
Slog mig på spelningen att min allra första egna blandkassett där jag fick välja låtar som pappa sen spelade in, jag tror att jag var sex år, innehöll The Supremes, Ulf Lundell, Carola - och svärpappa Munthe de Wolfe med Hansson de Wolfe United och barnskratt av lillasyster Munthe i början av en låt. Who would have known.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är kul att upptäcka nya saker.

Angående blandbandet. Scary.

Anonym sa...

Ha, ha, ha! Mans pappas småbröder, det låter faktiskt roligt. Kolla in www.thebloodyromance.net och hitta "Chang-chang Kerrang".

Pontus & HAnnes

Emma sa...

Hittade jag redan häromdan. :) Style War går fortfarande på loop.

Emma sa...

...och förresten lät mans småfarbröder för konstigt. Det lät som om ni skulle vara någon form av miniversion av Dupontarna. :)