måndag, september 18, 2006

god natt

Om några timmar, off to Göteborg för jurydiskussioner inför Frame.
--
Bedriver tvåfrontskrig i miniformat, dels mot dem som tydligen blev besvikna och desillusionerade över att jag röstade på Centern. Dels mot en herre på Filmtipset som i princip tycker att svenska, kvinnliga filmrecensenter "ser lesbiska ut" och därför har dålig filmsmak.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Diskussionen på filmtipset är förövrigt stor underhållning, så om ni inte redan sett den så kolla upp den... :)

superkryp sa...

Var tvungen att kolla upp forumet. Jag hade glömt varför jag slutade hänga på forum (oavsett vad för slag). Nu blev jag påmind!

Hängde på ett musikforum men blev så apless på alla testosteronstinna fjortiskillar, så jag reggade mig nog i onödan på Filmtipset.

Jag vill inte fastna i »skiten« igen... :/

Emma sa...

Sandra: Fler vilda diskussioner åt folket. (Säger jag som när jag satt kring lunchbordet idag och alla verkade rätt eniga om att resultatet var HEMSKT och trodde att ALLA tyckte det var HEMSKT - inte harklade mig och sa, hörrni, jag röstade på Centern.)

Superkryp: Håller med. Jag var forumberoende innan. Tröttnade på alla idioter och är numera bloggberoende istället.

superkryp sa...

Apropå det, jag gillar (en del) vilda diskussioner på nätet. I verkligheten tycker jag oftast att det är jobbigt, för det brukar oftast vara någon (inte jag) som är lite/alldeles för upprörd för sitt eget bästa.

Emma sa...

Superkryp: Jo, i och för sig. Jag backar lite och säger att fler sansade diskussioner, helst i skriven form, åt folket. (Jag gör mig bäst i skriven form under diskussioner har jag märkt, jag kommer aldrig på vad jag ska säga annars. Måste få lite tid att formulera mig och tänka efter.)

Sandra: Jag har faktiskt funderat ganska mycket på det. Det är ju verkligen störtlöjligt att jag inte sa något. Men det känns så märkligt när man i vissa kretsar bara utgår från att alla är vänster, att jag tror jag blir lite paff. Varje gång. (Paff är ett trevligt ord. Känn på det: paff.)

Anders sa...

Vad var det för ett lunchbord?