onsdag, juli 26, 2006

Oh. My. God.

Ibland känns det som jag lever i en totalt skyddad verkstad. Verkstaden heter Stockholm och de allra flesta människor man träffar - eller okej, umgås med - är så toleranta och kloka att man tror att världen faktiskt är på väg åt rätt håll. Sen surfar man runt , hamnar på traditionalvalues.org som man helt hade förträngt, och inser att det är så långt, långt kvar.

Saxat från en av deras "rapporter" som har rubriken Death of marriage:

Sociologists and anthropologists who have studied the deaths of civilizations have found that rampant sexual immorality, feminism and homosexuality have been factors destroying nations.
Här är deras plan of action för att ta makten över de amerikanska rättssalarna. Urr. Man blir mörkrädd. Den kristna amerikanska högern har så mycket makt just nu. Och de låter så högt.

4 kommentarer:

Claudio Marino sa...

Usch det är ju så man blir mörkrädd, jag förstår inte att jag inte slutar förvånas och att bli upprörd.

victor sa...

ja, usch och hjälp. det är ju lite som att man undrar "men hur kom ni på det här"? sodom & gomorra and onwards, leve gamla testamentet, etc. men jag tycker det är imponerande smart att de reggat ourbattleplan.com. varkrigsstrategi.se är ledig för den som vill.

Emma sa...

Det märkliga är att jag faktiskt lyckas glömma bort ganska ofta - och blir lika förvånad VARJE gång. Förträngning kanske.

Victor: såg att du hade bloggat om exakt samma sak igår, fast nedslående nog om samma sak - ännu closer to home. Suck. Man blir så trött.

victor sa...

ja, och tröttast av att undra "men varför bryr ni er?", jag kommer aldrig fatta det.