tisdag, oktober 03, 2006

Nyss inkommet pressmeddelande från Astoria Cinemas


Biografkedjan och bolaget Astoria Cinemas AB har ingått en företagsrekonstruktion. Detta innebär att man ställer in betalningar av gamla skulder. Dessa kommer rekonstruktören, Advokatfirman Fylgia, att förhandla om. Det har ingenting med en konkurs att göra.

Företagsrekonstruktionen är en del av lösningen av Astoria Cinemas nuvarande situation och framtid. Den andra delen, som innebär ett stort kapitaltillskott, kommer att presenteras på torsdag eftermiddag. Vi kan därmed garantera en säkrad framtid för Astoria Cinemas.

Fram till torsdag har vi inga övriga kommentarer!

Med bästa hälsningar,

Mattias Nohrborg
/VD, Astoria Cinemas/

Jag är väldigt, väldigt nyfiken på varifrån kapitaltillskottet kommer, och hur det kommer att gå för Astoria Cinemas. Vi får väl alltså se på torsdag.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det borgliga styret såklart!

/socialliberal

Anonym sa...

Just det där "Fram till torsdag har vi inga övriga kommentarer!" gör att det känns som de allt är en aning pressade, vilket även tidigare uttalande från herr Nohrborg antytt.

Hoppas verkligen allt löser sig. Fan att folk inte kan gå på bio, och på Astoria - det är ju oftast bättre filmer där. ;-)

Fredrik sa...

Fick också det pressmeddelandet och kände precis som många andra att de verkar väldigt pressade. Jag håller tummarna för att det löser sig för dem.

Hihi. Word verification: "poopr". Barnsligt roligt.

Anonym sa...

Hoppas VERKLIGEN att det löser sig. I malmö drar de tydligen med sig Spegeln också. Hur skulle det bli?

Anonym sa...

Men 70 mille i skuld, snacka om skit bakom spakarna! Pajasfirman borde inte alls rekonstrueras utan de ansvariga skickas ner i saltgruvorna och arbeta av varenda jävla spänn.
Fast ett envist rykte förtäljer att porr-Milton ska lätta på lädret, så Astoria-farsen kanske fortsätter. Sanningshalten i ryktet lär väl visa sig på torsdag. Vore just snyggt, jävla klåpare.

Magnus Tannergren sa...

JAg tror att det är TV 4 som komemr att köpa skiten. Så får vi se alla Beck-filmer på bio igen. Och Bingolotto. Och fettot Malou von Siverts.

Emma sa...

Hmmm. Milton+Astoria? Oj. Låter som ett helt galet rykte.

Jag vet inte riktigt hur man ska tolka pressmeddelandet, antingen är de pressade - eller så sitter de på en bomb som kommer att slå filmsverige med häpnad. Så kan man ju också tolka "Vi kan därmed garantera en säkrad framtid för Astoria Cinemas. Fram till torsdag har vi inga övriga kommentarer!" gissar jag. Vi får se.

Anonym sa...

wft
mtg eller bonniers såklart

Anonym sa...

Bonniers=SF=föga troligt!
MTG var väl och nosade på Sandrews när Schibsted sålde, men tyckte att likdoften var väl påträngande...

Anonym sa...

Just inkommet:

PRESSMEDDELANDE


ASTORIA CINEMAS kommer att presentera lösningen på sin nuvarande ekonomiska situation i en
pressrelease fredagen den 6 oktober, före kl 14.00.


Med vänlig hälsning,

Mattias Nohrborg
VD Astoria Cinemas

Börjar likna en följetong....

Emma sa...

Jag såg det, var till och med lite före dig med att posta det. :) Det börjar verkligen likna en följtång - undrar vad de har att komma med?

Anonym sa...

Tja, med nya kulor på kontot blir det väl återigen svammel om den egna förträffligheten, presenterad med sedvanlig arrogans. Möjligen någon snyftvals om de svekfulla jänkarbolagen och det ondskefulla SF. Icke ett ord om egen inkompetens, avslutas sedan med verklighetsfrånvända visioner om en ljus framtid.
Halleluja!