söndag, oktober 15, 2006

Moderater under the influence

Att handelsminister Maria Borelius avgått efter kritiken mot hennes privatekonomi räcker inte tycker höga moderater runt om i landet. De anser att också kulturminister Cecilia Stegö Chilò måste gå.
Citat ur ingress i dagens DN.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kan man som politiker inte ens visa sig villig att förklara sitt "snedsteg" ordentligt (om och om igen, om så behövs), har man än mindre på en sådan post att göra. Usch för moderater, de får en nästan att längta tillbaks till grisens Sverige igen; dvs. kolera framför pesten... hopps, så blev det svammel av det hela.

Emma sa...

Nu handlade ju inte mitt inlägg i första hand om moderaternas vara eller inte vara. Jag tyckte mest det var helfestligt att moderaterna ifråga var höga. :)

Anonym sa...

Meh, nu förstår jag =p
Men vi skyller det hela på att jag var så fasligt uppretad, tycker jag, och kommer till saken(!): Så här ser vi alltså att det inte bara är konstnärers kreativitet som kan berikas av sinnesförändrande preparat. Det var i sanning festligt ^^

Unknown sa...

tjuvlyssnat.se en guldgruva av vardagshumor. ;) ett exempel:

Alla bloggares mörka hemlighet
(Två killar 17+ går och plockar lösgodis).
Kille 1: Det är aldrig någon som skriver några kommentarer på min blogg. Inte ens när jag skrev den där grejen med Amy Diamond!
Kille 2: Asså vaddå skriver kommentarer? Jag skriver alla mina kommentarer själv!
Kille 1: Så kan du ju inte göra!
Kille 2: Varför inte, annars är det ju aldrig nån som skriver några kommentarer. Men jag ser ju till att det ser ut som att de är verklighetsbaserade fattar du väl!

Anonym sa...

She’s gone! Yipee!

Anonym sa...

Det där är så kul - jag har svårt att låta bli att le stort varje gång det talas om t.ex. höga tjänstemän.