onsdag, oktober 18, 2006

Låtsasdemonstrationer del 5

Why, oh why, på min gata? Idag är det inte längre gymnasieelever, idag är det förmodligen poliselever eller någon form av ungtuppsmilitärer (kan vara så att några av dem plockat med sina småbrorsor också) som pressas framåt av piketbussarna. Idag låtsasbråkar de igen precis nedanför mitt fönster.

Se tidigare delar av Vasastanslåtsasdemonstrerandet.

6 kommentarer:

SNy. sa...

Polisen kanske övar =) Det är ju en jävlihgt liiten gata, det finns ju ingen idé att demonstrera där. Någonstans måste de ju öva för 17!

Emma sa...

Klart de övar. Men sjätte gången i ordningen (tydligen, jag frågade en av poliserna, och han trodde det var sista gången idag) på samma lilla gatstump? Weird. Såg att du skrev ner Long Kiss Goodnight på din blogg. Du har ju noll koll. :)

eff sa...

Fan, sista gången alltså? Sorg i hjärtat.

Anna Nio sa...

Du kanske kan tippa en kittel med kokande barnojla över dem? Get medieval on their asses, bokstavligt talat? (Ja, jag tar för givet att alla har en kittel och flera liter barnolja hemma for just such an occation). :D

Emma sa...

Eff: Poliserna såg också lite sorgsna ut faktiskt. Ingen mer fri demonstrationslek för de små liven.

Anna: Du är den andra som föreslår kokande olja. What's up med en sån sak? Hmmm. Ett alternativ att ta till bara på dagar när man är riktigt, riktigt arg gissar jag.

Sandra: Låter som ett bättre förslag än kokande olja. Snällare och lättare. :)

Anna Nio sa...

Haha, jag är bara så hatisk, som du märkt. ;)