tisdag, oktober 03, 2006

Låtsasdemonstrationer del III

Men, för fan. Nu låtsasdemonstreras det igen nedanför mitt fönster med megafoner, sirener och stans alla piketbussar. Tredje gången nu på två, tre veckor. De går varv efter jävla varv och blir jagade och skriker.

8 kommentarer:

Fredrik sa...

Häll ut kokande olja genom fönstret, ge dem något att verkligen skrika över! ;-)

SNy. sa...

De demonstrerar där av den enkla andledningen att de vill ha dej tillbaka på filmkrönikan. Annars skulle de ju inte gå på den där sjukt lilla gatustumpen. Fan hur många nummer finns det? 10 portar på vardera sida. Vem fan der dem där???

Emma sa...

Fredrik: Ha ha. Jo, förstås. Men demonstranterna är så söta och små, så jag vet inte riktigt om jag skulle kunna med.

sny: :)

superkryp sa...

Fotodokumentera!

Emma sa...

Får göra det när de kommer förbi nästa vecka - för det är jag övertygad om att de kommer att göra. :)

Anders sa...

Jag tycker att du ska samla ihop tjugo kompisar med svarta luvtröjor och kanske Bodil Malmsten också och sedan vandra dit och låtsas motdemonstrera. Så att poliserna får någon utmaning.

Anonym sa...

Får de här demonstrerande kidsen ledigt från skolan för att göra det här? Eller går de ut på idrottslektionerna? Samhällskunskapen?

Jag tycker de ska komma till min gata också. Verkar lite fantasilöst att de ska hänga utanför dig hela tiden.

Emma sa...

Anders: Får göra det. Första gången de demonstrerade, och demonstranter faktiskt också låtsasgruffade nedanför fönstret var jag på väg ut genom dörren med kameran och civilkuraget i högsta hugg för att plåta poliserna. Men sen blev jag skiträdd och stannade inomhus. :)

Daniel: Jag har faktiskt också undrat över det där. Första gången var det tydligen poliselever som agerade demonstranter. Nu ser de mer ut som gymnaisekids. Det kanske är gymnastiklektioner? De får i alla fall väldigt mycket motion när de springer. Det är också mycket möjligt att det handlar om musiklektioner eftersom de också sjunger och skanderar taktfast.