torsdag, oktober 05, 2006

Arbetslös zombiejägare? Se hit!

Canal+ söker 2-10 zombiejägare via Arbetsförmedlingen, för att marknadsföra Masters of Horror-serien.

Sista dagen för ansökan idag. Skynda, skynda!

UPPDATERING 20:32: Mona Holmquist på Canal+ och resten av deras pressavdelning är marknadsföringsgenier. Stående ovationer! Platsannonsen ovan, dessutom samarbete med Stockholms nätverk av skräckfantaster, Suspiria. Tillsammans drar de ihop ett zombie outbreak på Stureplan och en visning, fredagen den 13:de, av Imprint - Takashi Miikes del av serien. Så enkelt, så smart.

8 kommentarer:

Filmchock! sa...

Detta är inget mindre än ett rent genidrag, får man hoppas. Canal+ har ju endast med denna annons uppnått målet att sälja in serien - till rätt målgrupp dessutom. Länken kommer snurra runt på nätet på allehanda roliga-länk-sidor och via mail. Att inse pr-värdet i att sätta ut annonsen ska Canal+ ha all cred för! =)

Emma sa...

Jag inbillar mig att Canal+ pressavdelning är den skarpaste i landet. I alla fall i tv-sammanhang. Deras pressutskick är fantastiska. Kommer det en ny serie, får man en bibba recensioner och artiklar om serien i fråga. De har fattat att de flesta journalister är lata varelser.

Fredrik sa...

Det är bara att hålla med, det är genialisk marknadsföring. Synd bara att serien i sig är så ojämn. Carpenters bidrag var riktigt bra, Dantes härligt satirisk men vissa av de andra bidragen (Lucky McKee's "Sick Girl" t ex) var riktigt kass. Miikes "Imprint" var inte heller någon höjdare...

Anonym sa...

Synd att det krävde jägarexamen och grejer, för det hade varit helt otroligt coolt att ha i sin CV sen, tror det hade gjort mer skada än nytta när man söker till dom flesta jobb, men ett jobb där erfarenhet som Zombie-jägare inte ses som något positivt är inget jobb jag vill ha iaf...

btw, spam: http://www.tvbloggen.com

Anonym sa...

Jag hoppas att Emma och ni andra säger rätt och uttalar Canal + Canal Ply. Jag har sett fransmannen, chefen, när han gick ut och sa att ni heter Filmnet Canal Ply.

Det var vackra blider från Island. En gång hade jag en vän från Island. Han hette Magnus kan jag berätta.

Emma, när kommer den fina boken du skriver som du har berättat om ut?

Emma sa...

Fredrik: Jag har inte sett en enda av dem än, men är vansinnigt sugen. Imprint har jag bara hört gott om, men jag brukar inte vara så svag för Miikes filmer. Hans del i Three extremes gillade jag däremot rätt mycket. På fredag får jag hursomhelst se både Imprint och Dantes del. Yay.

Lars: Argh. Den där boken. Snart, snart. opas jag. Måste brotta ner prestationsångesten bara.

Fredrik sa...

Jag har lite svårt för Miikes "splattiga" verk, tycker han försöker för mycket. Just "Imprint" fick mig faktiskt mest att tänka på en blandning av "Basket Case" och "Humle och Dumle"... Däremot gillade jag faktiskt "One missed call", fast den känns å andra sidan inte så mycket Miike...

Berätta gärna vad du tyckte om hans och Dantes bidrag efteråt! Nyfiken ju...

Emma sa...

Will do!