fredag, juni 04, 2010

cute overload

Det händer inte så mycket. Jag varvar mellan att cute overloada och få hjärtsnörp av tankarna på allt hemskt som skulle kunna hända, Ava har äntligen börjat tjockna till lite, vi plöjer How I Met Your Mother och SVT Dox. (Gör det ni också, riktigt, riktigt bra dokumentärer!) I övrigt har mina hyrningar i dvd-butiken på senaste varit under all kritik och jag borde fråntas dylika uppgifter för all framtid.

12 kommentarer:

Anonym sa...

mih mih mih vilken fin bild! inte bara sjukt fint litet barn, utan bilden också. cute overload indeed!

Emma sa...

Uh-hu. :)

Gabh sa...

Hemska saker händer i livet, men hon har ett mor som bryr sig; ett bra början tycker jag. :)

Anonym sa...

berätta vilka dåliga filmer du hyrt=)

Anonym sa...

Åh, har ni badat? Gillade hon det?

Hemska-saker-tänkandet har redan drabbat mig också. Plus tankar på alla andra barn i världen som det händer hemska saker med. Plus tankar på vuxna som en gång varit barn och som det händer hemska saker med. Plus knasiga tankegångar av typen "Tänk om det hade slumpat sig ett annat ägg / en annan spermie och en helt annan unge hade kommit ut, hemska tanke!"

Psykiskt utmattande, jag trodde ju att jag var en cool mamma :-)

Undrar också när jag kommer att gå på bio nästa gång....

/E

Emma sa...

Gabh: Jo, så borde man försöka tänka förstås.

Anonym: För många för att rabbla upp egentligen. Day of the triffids, Leningrad, Meteor, Amelia och flera till som jag förträngt. Inte så dåliga att de varit underhållande, bara, bara tråkiga och menlösa.

E: Vi har bara badat henne ett par gånger. Första gången var nog vattnet en liten aning för kallt och det gillade hon inte alls. De bad hon tagit efter att vi skaffat en termometer har gått hem väldigt mycket bättre. Hon ser ut att ha det väldigt skönt i vattnet.

Jo, det är lätt att tankarna snurrar iväg. Om man ger efter för dem blir man nog sinnessjuk i längden...

Undrar också när man kommer iväg på bio nästa gång! Men Ava får ersättning en gång per kväll, så egentligen skulle jag ju kunna smita iväg då. Nu har ju allt lugnat ner sig och vi har mer koll på hur hon funkar. :)

Julia sa...

Vad SMÅ de är.

Emma sa...

Pyttesmå! Men ändå lite för stor för att det ska gå att föreställa sig att hon bott i min mage och att jag klämt ut henne...

Anonym sa...

Jätte söt och fint foto!
Glöm inte knipövningar:)
/Sofia

Emma sa...

Kom på häromdagen att det var hög tid att börja med sådana - så I'm on it! :)

emma nordanfors sa...

Dåliga filmer är den ammandes rättighet! Själv satt jag klistrad till eftermiddags repriser av en serie om poliser på Jersey .... Hm, otänkbart bara några veckor tidigare. Kanske ska man bara slå fast en gång för alla att första året som mamma är en period vigd åt att få insikt i sådant man hittills varit välsignat ovetande om, på många långa plan.

Emma sa...

Åh, BRA filmer borde ju vara den ammandes rätt! :) Jag har lite tv-serier som jag nog ska hugga tag i istället. Kanske funkar de bättre...