torsdag, februari 04, 2010

meddelas endast på detta sätt

Det går tydligen runt något lika som bär-tema på Facebook i veckan. Sist jag testade vilken kändis jag var mest lik blev resultatet Art Garfunkel lite för många gånger för att det skulle kännas helt behagligt.

--

Skulle varit på bloggalan igår, och åkt till Göteborg idag för att inleda en kritikerveckanfilm - La Pivellina, se den om du är på plats! - och hålla i ett Work in Progress-snack med Lisa Langseth, Helen Ahlsson, Samuel Fröler och Alicia Vikander. Istället ligger jag hemma och är sjuk och äter apelsiner. Planen är att försöka se novellfilmer jag missat de senaste åren, eller kanske kasta mig över någon ny teveserie.

3 kommentarer:

Tekrånglat sa...

När Art medverkade i Hall Of Fame-musikprogrammet för några veckor sedan så rusade det till i min kropp och jag fick orena tankar.
Han är vacker (tycker jag) men för den sakens skull kanske man inte vill liknas vid honom, som kvinna.

Jag tycker du liknar den engelska skådespelerskan som Ross i Vänner skulle gifta sig med. Hon har givetvis gjort en massa annat, men jag kommer inte just nu på vad.

Dennis sa...

Christer Hedberg har de senaste dagarna lagt ut foton på gatubudskap från San Fransisco, det kanske blir fler.

Emma sa...

Tekrånglat: Åhå! Jag kanske ska försöka titta lite på Art med andra ögon och se vad som händer.

Du menar Helen Baxendale? Hmm. Kanske?

(Nu upptäckte jag för övrigt att hon och Emily Mortimer inte alls är samma person. Det har jag på något sätt alltid trott.)

Dennis: Åh, fina bilder - tack för tipset!